BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

joi, 30 aprilie 2009

EBA FOREVER


si iata ca se mai infaptui un pas in "marea"odisee intitulata "drumul Ebei spre Bruxelles".Liber la vot amarastenilor care mai credeti ca tot ce zboara se mananca.e oficial a primit avizul biroului electoral central..a "primit" stampila "bun la export".mai nou se pare ca nu exportam doar inteligentza ci si prostie crasa.Ne vor, Europa o cere sa ne cunoasca in toate aspectele.si cat de tampiti suntem nu doar cat de buni hacheri avem ,cat da ingeniosi suntem in furtisaguri si alte cele,ce nume sonore avem in lumea sportului sau al artelor.vrea sa vada si produsul brut al prostiei romanesti..Le-o vom da-o sa nu ne dizmintim.ca noi avem pe langa alte tare pe cap si un umor negru aparte specific celor care s-au nascut sub Carpati.

7 comentarii:

SuKaRiT spunea...

Adică, tu vrei musai să afli număru' cretinilor ăăă... credulilor de-i mai avem? N-ar fi mai bine să intre Micuţa (şi atât de sărăcuţa) în carantină? Iar Oieru' să fie dus acolo de unde tocmai l-or scăpat? Să nu transmitem pandemia, nu de alta... :P

Loreley spunea...

Merci, draga Codeus, am vazut schimbarea!
Oana

Unknown spunea...

Plecaciuni in fata zeitei Botox... Bleahhh!!!

codeus spunea...

@Sukarit mi-ai furat patentul eu zic de muult ca prostia e molipsitoare.off ce ma fac eu cu tine))).Nu tin Sukarit la asa ceva da vad ca ase merg lucrurile si postarea mea e de la cap la coada ironica.nici urma de seriozitate aici doar poate cand ma apuca plansul ca vorba romanului ce am fost si ce-am ajuns.

codeus spunea...

@loreley am facut-o pt Roberto mi s-a parut a fi un gest frumosdin partea mea.

codeus spunea...

Paul din cate te stiu eu pe tine vax plecaciuni in fatza prostiei si nici de la mine nu ai sa vezi asa ceva.asa ca nu plecaciuni ci poate plesnituri ..cu cuvantul, nu m-as baga in zona sado-masochista.

Loreley spunea...

Stiu :)