BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 23 octombrie 2009

Boicotarea



in principiu nu sunt omul care sa indemne oamenii sa nu voteze dar de data asta o voi face. va propun o campanie nationala a tuturor celor care NU vor vota cu Basescu sa nu-si exercite dreptul de vot in cazul referendumului. prin aceasta actiune sa-i mai dam o "palma" unui om care crede ca poate face ce vrea cu tara si poporul asta. sa-i invalidam referendumul prin neprezentare la el.mergem sa ne votam presedintele nu angoasele actualului ocupant al Cotroceniului.

7 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Cody, ideea e bună, dar nemernicii ăştia vor să se voteze în aceeaşi sală şi pentru preşedinte şi pentru referendum, dacă va fi o singură listă de alegători pentru amîndouă e mai greu să boicotăm referendumul.

codeus spunea...

e foarte usor sa boicotezi.chiar si in situatia asta. refuzi buletinul pentru referendum, nimeni nu ma poate obliga sa votez ceva daca nu vreau.

Matilda spunea...

Da, ideea e bună, s-o punem în practică !

Lucia Verona spunea...

Dacă e o singură listă, apari ca şi cum ai fi votat.

codeus spunea...

Lucia chiar daca este o singura sectie de votare si o singura lista vor exista doua buletine de vot si astea conteaza nu lista.buletinul de vot. cred ca nu am ajuns in halul ala incat sa fie doar un buletin de vot pentru ambele chestii. nu are cum.asta am zis chiar daca este o singura lista eu semnez de primire iau buletinul de vot pentru presedinte si cel pentru referendum il las posteritatii sa se stearga pe fund cu el.la boicotul asta ma refeream indiferent de felul organizarii, sa ignoram foaia cu referendumul. din moment ce nu sunt buletine in cutia referendumului sau sunt foarte putine, nu stiu exact care este limita de jos a votantilor pentru invalidarea unui referendum.daca s-ar face o campanie nationala in sensul asta eu cred ca am da un semnal ca "dorintele" unor dezaxati nu au ce cauta intr-un referendum national.e mult de comentat vizavi de acest referendum sau de oricare altele care s-au facut pana acum in romania.in primul rand as amenda faptul ca nu s-a facut la niciunul o campanie nationala de lamurire a populatie ce inseamna un da sau un nu in fiecare caz de referendum. pana acum la noi s-a votat doar dupa impresii nu in cunostinta de cauza. si din pacate rezultatele se vad cel putin de la doua referendumutri din trecut,si nu sunt de bun augur.hehe trebuia sa fac o postare noua doar pentru comentul asta.

renata spunea...

Cody, absolut de acord!
Refuz buletinul de referendum.
Dar dacă vine un băiat mai pe seară şi-l ştampilează unde trebuie, în locul meu?
Nu-i mai bine să-l invalidez, scriind ceva cu majuscule despre morţi şi răniţi pe el? O să-mi iau un pix la mine! :))

codeus spunea...

da sau stampilarea lui in fel si chip asa incat sa fie in cutie dar nefolosibil