BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Pretul corect

Zilele astea se duc "tratative". zilele astea se vinde viitorul nostru. unul cate unul parlamentarii se vand.o piata murdara si mai putin cunoscuta de noi astia multi. chiar d-nilor parlamentari care ati ajuns acolo unde sunteti cu o suma de voturi, cu cat va vindeti pielea? cat valoareaza in ochii vostri destinul acestei tari? cat valoreaza in ochi vostri poporul asta. pentru ca daca nimic nu va opreste astazi sa ne "vindeti" la mezat viitorul, ma intreb ce va va opri maine sa ne vindeti strainilor. daca asemenea specimene ne conduc care sunt dispuse sa faca sluj si orice doar ca sa ajunga la butoane atunci e vai de tine neam oropsit.

2 comentarii:

Matilda spunea...

Noi nu suntem de vînzare, fiecare om îşi vede de necazurile şi de bucuriile vieţii lui. Că EI se vînd, asta nu e nicio noutate, dar preţul adevărat îl vor plăti,mai devreme sau mai tîrziu, fii sigur de asta !

codeus spunea...

naiba stie Matilda ca de 20 de ani nu-l plateste nici unul.si noi toti platim la greu magaria lor. raspunderea pentru ceea ce fac e doar pe hartie, nu am vazut inca pe nici un ministeriabil sau parlamentar sa plateasca pentru deciziile gresite care le-a luat.