BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 4 decembrie 2009

zice ca mii de bucuresteni(ilfoveni,calareseni si giurgeni) au participat la marea demonstratie portocalieMisterul asta care crede ca Romania incepe cu el si se termina cu el mai are tupeul sa ne spuna ca suntem nepunticiosi, ca fara ei Romania nu poate sa mearga mai departe, ca nu poate iesi din Criza. ma uit la cei din spatele "fuhrerului" si ma ingrozesc cand vad cine a pus stapanire pe tara asta. nu ma pot abtine sa nu ma intreb cum a fost posibil, si tot eu imi raspund . in primul rand prin complicitatea celor care au vazut din timp dar s-au complacut sau chiar l-au ajutat pe acest si acesti indivizi sa ajunga unde au ajuns.

si cateva citate, nu va spun din cine sunt.

Spune o minciună suficient de tare şi suficient de mult şi lumea o va crede.
Masele cred mai degrabă o minciună mare decât una mică.
Partidul nu trebuie să fie o constantă a opiniei publice, ci trebuie să o domine. Nu trebuie să fie servitorul maselor, ci stăpânul acestora.
Conducătorul de geniu trebuie să posede abilitatea de a prezenta pe oponenţii lui diferiţi ca făcând parte dintr-o singură categorie.
Acolo unde suntem noi, nu mai este loc pentru nimeni
Nimeni nu e mai presus de lege... iar legea sunt eu
Vă înşelaţi! Nu sunt terminat, aşa cum vă imaginaţi. Vă înşelaţi cu toţii! Mă subestimaţi pentru că vin din popor, pentru că n-am cultură şi nu ştiu să mă port în societate cu îndemânarea pe care voi o luaţi drept genialitate în creierele voastre de găini
Ce baftă pe conducători că oamenii nu gândesc.

preluate de pe citatepedia.ro

8 comentarii:

[D][S][N] spunea...

Cum ???!!! L'au huiduit p "maestru" ?... NU se poate...

GS spunea...

Nu erau mai mult de 2000 si majoritatea erau "giurgeni" :)

codeus spunea...

deja ne-am obisnuit George cu manifestatiile astea ad-hoc cu "turisti" de ocazie, dar nu ma pot abtine sa nu ma intreb,din ce buzunar se platesc atatea si atatea autobuze, ca sa aduca oameni sa dea impresia ca-l iubeste tara.

Metaxa spunea...

De la Giurgiu au fost vreo 5 sau 6 autobuze. Daca vrei imagini, ti le pot pune la dispozitie. Majoritatea au fost angajatii din servicii deconcentrate, dusi la intalnirea cu Basescu prin "ordin de serviciu".

Sictireli spunea...

A.H.(a), cred ca stiu cine a spus: "Spune o minciună suficient de tare şi suficient de mult şi lumea o va crede."

codeus spunea...

Metaxa pune-le pe internet,pe youtube

codeus spunea...

Sictirelli ai ghicit,si tot el le-a spus pe toate. dar ce bine i se potrivesc si lui Basescu, cred ca s-a inspirat la greu...

Metaxa spunea...

Le voi posta pe youtube, asa cum mi-ai sugerat.