BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

luni, 7 decembrie 2009

Cine ma adopta? om fara tara

de azi dimineata m-am inchis in casa, am inchis telefonul si capul imi zbarnaie. ma gandesc la tot felul de variante. nu cunosc pe nimeni dincolo. singura varianta posibila pentru mine ramane plecarea din aceasta tara. nu mai vreau sa traiesc intr-o tara condusa de ciuma portocalie. nu vreau sa ajung din nou ca pe strada sau aici sau oriunde sa-mi fie frica sa-mi spun parerea de frica represaliilor Garzii Portocalii, pentru ca ce-am vazut pana acum e nimica toata fata de ce vor face de acum incolo. Asa ca incerc pe toate caile posibile sa plec intr-un viitor apropiat din Romania.Regret amarnic ca nu am facut-o in 1991.

4 comentarii:

renata spunea...

Cody,
bagă-ţi dracului minţile în cap!
Nu mor caii când vor câinii portocalii!
Ascultă-mă, că sunt mai bătrână. :)

Matilda spunea...

Am trecut noi prin situaţii şi mai rele şi ne-am descurcat. Chiar vrei să te îmbolnăveşti din cauza unor nemernici ? Noi ne vedem de treaba noastră şi-i dăm dracului cu politica lor cu tot!
Să fim sănătoşi şi le-om trece pe toate. Oricum nu cred că vor rezista 5 ani . Vorba Renatei, sunt mai bătrînă, ştiu ce vorbesc.

Theodora spunea...

Buna Codeus :(
Suntem cel putin doi.
Aici este o lume care nu ma reprezinta. Eu nu sunt ca cei care l-au votat cu Basescu. Cei care l-au votat sunt asemanatori lui, de aia il plac si il voteaza.
http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/07/m-am-saturat/
Cu respect

Neveu spunea...

domle stai linstit (vorbva vine) pe *urul dumitale ca nu-s nicaieri caini cu covrigi ori tara fara politicieni tembeli (citeste javre)
daca n-ai apucaturi tehnice, informatica ori altceva cu mana pe scule, fa comert cu orice si traieste-ti viata printre prieteni. daca ai sub 30 de ani si te-ai scarbit, sterge-o unde vezi cu ochii si ia-o de la inceput, altfel stai acolo.