BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 3 iulie 2009

Începutul sfarsitului

Ceea ce acum ceva timp parea de neinchipuit astazi se intampla. Tot mai mult se aude vocea unora care nu mai inteleg sa-i cante in "struna" lui Basescu. Randurile nu mai sunt chiar atat de ordonate cum i-ar place lui El Comandante. Lideri importanti ai partidului au inceput sa miste in front. Cezar Preda fiind unul dintre ei

Cezar Preda: Solidarizarea tiganeasca a PDL cu Monica Iacob Ridzi ma oboseste si seamana cu solidarizarea PSD cu Gabriel Bivolaru
de Alina Neagu HotNews.ro
Vineri, 3 iulie 2009, 13:48 Actualitate | Politic


“Ma oboseste aceasta solidaritate ţiganeasca a PD-L cu Ridzi. E imprumutata de la PSD. Aduceţi-va aminte de acea solidaritate cu Bivolaru, cand nu mai conteaza daca omul e vinovat sau nu este vinovat, trebuie sa fim solidari. Eu cred ca trebuie sa terminam acest lucru cat mai repede, pentru ca nu cred ca este important pentru PDL ca in fiecare zi sa dea raspunsuri despre Ministerul Tineretului si Sportului”, a afirmat, vineri, vicepresedintele democrat-liberal Cezar Preda, citat de NewsIn.

astazi de dimineata era ca si data demisia lui Ridzi cu care era se pare de acord inclusiv...Boc dar din nou se primesc directive de la Zeus pentru pastrarea lui Ridzi in functie care culmea a fost ajutata prin Eba care s-a dus la taticu' sa se planga cat de rai pot fi unii lideri din partid ca vor sa-i dea prietena afara din guvern.
S-ar putea ca astazi sa fi asistat la inceputul sfarsitului lui Zeus care daca se va incapatana in continuare sa le bage pumnul in gat pedeleilor s-ar putea sa se trezeasca fara partid pana la toamna, de data asta debarcat de propriul partid si nu de cei 322.
Deja chiar si in PDL pe la colturi se sopteste cine ar fi mai posibil sa-l inlocuiasca pe Basescu la candidatura pentru Cotroceni

6 comentarii:

GS spunea...

Sunt niste circari, Cody! Fac teatru mizerabil, de prost gust.

renata spunea...

Atunci e corect ce zice Roxana Iordache. Să rămână Ridzi nedemisionată, în felul ăsta bolovanul va continua să atârne de gâtul Băsescului.
De obicei e furt. Cu asta ne-am obişnuit. Dar acum e "furt la furt".
[Vezi blogul lui Tolontan, măcar.]
Furtul la furt nu poate fi dovedit decât în prezenţa hoţului. Dacă monica demisionează, scandalul se stinge, un alt furător virgin preia comanda ministerului, până de alegeri se uită tot, EBA se mărită cu PE în rochie de mireasă virgină...
Noi...
Noi!

Lilick Auftakt spunea...

Ai sesizat cea mai tare stire de azi. Ca ieri a fost aia cu americanii. Si eu am scris pe subiectul asta si sper ca presa sa insiste. :)

codeus spunea...

For All. sunt de acord cu Lilick acum mai mult ca niciodata nu trebuie slabiti. prin faptul ca nu au fost slabiti fac greseli inclusiv Zeus care vor atarna greu de gatul lor.

Lucia Verona spunea...

Nu cred că pedeleii îl trădează pe Băsescu, fără el n-au nicio şansă. Dar electoratul s-ar putea subţia, ceea ce le dorim cu toţii. Demisionată sau nu, Ridzi compromite famiglia şi aruncă în aer toate show-urile anticorupţie regizate de la Cotroceni.

codeus spunea...

Ok Lucia deci oricum o dai Basescu are de pierdut.asta e de bine