BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

sâmbătă, 11 iulie 2009

America si.. Romania

Ministrul afacerilor externe, Cristian Diaconescu, s-a intalnit vineri, 8 mai 2009, cu secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, aceasta reprezentand prima intrevedere bilaterala de nivel dupa instalarea noii administratii democrate la Casa Alba. La finalul intrevederii ministrul Diaconescu a precizat ca intalnirea a reprezentat o oportunitate pentru reconfirmarea parteneriatului strategic dintre Romania si SUA.

„Am convenit impreuna ca Marea Neagra si Europa de Est sunt regiuni cu un mare potential al dezvoltarii democratice si economice. In viitor, pot sa va spun ca SUA impreuna cu Romania vor munci din greu pentru respectarea principiilor si standardelor democratice si se vor angaja in proiecte in vederea consolidarii stabilitatii si securitatii acestei regiuni”, a adaugat ministrul roman de externe.

La randul sau, secretarul de stat american a amintit de cooperarea indelungata dintre Romania si SUA in ceea ce priveste prioritatile securitatii globale si a exprimat recunostinta pentru angajamentul Romaniei in Afganistan, Irak si Kosovo. Hillary Clinton a multumit Romaniei si pentru decizia de a gazdui exercitii militare comune cu fortele americane. „Romania este unul dintre cei mai de incredere aliati si cei mai respectabili parteneri ai SUA”, a concluzionat secretarul de stat american Hillary Clinton
Asta e in mare intalnirea dintre cei doi. aceleasi "firimituri" aruncate Romaniei.Aceleasi texte rasuflate din administratia Bush care de-a lungul timpului ne-au gadilat timpanele, cu ce preţ D-ne. D-na Clinton si d-nule Obama poporul roman s-a saturat sa fie sluga din spatele vostru asezata pe podea si la care voi ii aruncati firimiturile de la masa voastra. POporul asta s-a saturat de jovialitatea voastra neurmata de un adevarat tratament ca de la partener la partener. Intr-o zi o sa ajungeti sa va confruntati si-n Romania cu sentimente antiamericane generalizate ca si in alte parti. Aroganta voastra o sa va aduca numai prejudicii.

Niciun comentariu: