BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

duminică, 21 iunie 2009

Blogul

Ceea ce era acum cativa ani un moft a devenit pe zi ce trece un mijloc de comunicare. Aceasta cale de "refulare", de cunoastere a sinelui si de ce nu a cautarii celor care gandesc ca tine, mai nou a devenit chiar si un barometru in lumea politica si nu numai. Ceea ce se scrie in blogosfera ajunge sa influenteze destine si chiar viata politica. "lupte" pornite in blogosfera isi gasesc ecoul in viata reala. o viata care deja s-a impletit cu blogosfera. unii critica si zic si in ziua de astazi ca este un moft, dar eu cred ca-si va pune tot mai mult amprenta pe viata noastra chiar si a celor care nu au nici o legatura cu blogosfera.oameni politici, oameni din toate domeniile care au inteles ca aici se pot dezbate problemele poate mult mai bine decat intr-o sedinta oarecare si doar pt faptul ca aici auditoriu si totodata cei care scriu sunt din tot spectrul societatii romane. Candva spuneam ca o legatura de internet va deveni ceva atat de obisnuit in casa fiecarui om ca si pe vremea aceea aragazul. si acum o spun ca ceea ce a inceput poate ca un moft va deveni in timp un mijloc de apropriere poate mai eficient intre jurnalisti oameni politici si oameni obisnuiti. un mijloc care in acelasi timp poate dezbina dar si uneste destine.

7 comentarii:

dielda dana DINU spunea...

BLOGOSFERA- o lume complexa si minunata.

codeus spunea...

Asa este Dana si nu suntem singurii care o afirma. Dar ai uitat sa spui ca e si mizerabila pe alocuri nu doar minunata

codeus spunea...

se intampla Dana si lucruri care in mod normal nu aveau cum.nu mai departe de noi tu in Spania eu in Romania.in conditii normale nu aveam cum sa ne "cunoastem"

renata spunea...

Da, Codeus.
Într-o zi s-ar putea să devină singura cale de comunicare, pe timpul încercării NEREUŞITE de a se instaura o nouă dictatură.
De aceea nu mai ţin cont de cei care spun că, dacă stai maimult de "n" minute pe net, eşti bolnav.
Dacă-ţi creşte adenalina în virtual, eşti bolnav.
Încep să prefer bolnav în virtual, decât mort în real.

codeus spunea...

Renata si tu ai dreptate intr-un fel. eu pretuiesc mai mult faptulca v-am cunoscut pe voi decat n variante posibile ale netului

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=MVfotGW2ewE&feature=related
;)

dielda dana DINU spunea...

@ Exact. Net-ul este o cale care uneste suflete. :D