BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

marți, 30 noiembrie 2010

Lectia de admiratie

de cand am intrat in blogosfera am analizat si poate am fost analizat. suntem fiecare in parte persoane cu plusuri cu minusuri, nici nu s-ar putea altfel. era o vorba nu stiu cine a spus-o prima data "oricat de destept ai fi sa stii ca exista altul mai destept ca tine, oricat de prost ai fi sa stii ca este altul si mai prost"
Respect oamenii atata timp cat si ei ma respecta, si nu de contrazis e vorba aici, il respect si pe cel care ma contrazice dar care ma respecta. nu am putut sa nu observ pe anumite bloguri aparitia unei mase de oameni tip molusca. Astia nu gandesc, nu vezi in comentariile lor altceva decat aplauze la adresa stapanului blogului. Cred ca daca respectivul s-ar basi si ar fi posibil in lumea internetului sa se vada efectul la adrisant, molustele astea ar spune ca nu pute ci miroase frumos a Chanel. Mi-e pur si simplu scarba de asemenea specimene indiferent in ce tabara s-ar afla. oameni care-si gasesc un idol si incep sa se prosterneze, iar idolul nu are nimic altceva mai bun de facut decat sa se creada cel mai destept, cel mai in masura de a da verdicte, cel mai...arogant

6 comentarii:

Matilda spunea...

Deduc din ceea ce ai scris că sunt idoli care îşi merită moluştele...
Observi, mi-a fost "frică" să-ţi dau dreptate . :)

codeus spunea...

))))probabil ca si le merita, atata timp cat agreeaza asemenea specimene prin "curtea" lor

Lucia Verona spunea...

Cody, să ştii că este, parţial, un fenomen firesc. Fenomenul gîzelor atrase de lumina unui bec. Nu e nimic rău, nici bun. E normal. Vedetele atrag. Mai departe, depinde... Există bloguri foarte frecventate unde se discută tema propusă, în timp ce pe altele comentariile sunt la modul "Vai ce frumos şi deştept eşti". Asta e, aşa sunt oamenii.

codeus spunea...

ei Lucia, tocmai la alea din urma ma refer si eu, si mai rau e cand adulatii pun si "botul" la adulatiile..."supusiilor"

strongvaleriana spunea...

Nu suntem perfecti - de multe ori privind prin prisma vanitatii, o lauda din partea unui prost pune instant la-ndoiala prostia celui ce-o face...
e ca-ntr-un fel de vortex ..protocolar! :))

codeus spunea...

Valentine decat un asemenea mediu...protocolar mai bine lipsa.