BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

marți, 2 februarie 2010

Boc..".bocanind"

m-am uitat un pic la discursul "marelui" om de stat Boc. in teorie suna bine cat de cat dar ce te faci d-nule Boc ca intre ceea ce spui si ceea ce faci tu si cei pe care-i reprezinti e diferenta de la cer la pamant. deci scurt pe doi dai dovada si dati dovada de o ipocrizie fara margini. ai mai spus in discursul tau ca "exista locuri in Romania in care egalitatea cetatenilor in fata legii exista doar pe hartie" eu as veni si te-as parafraza "exista o Romanie intre alte locuri in care egalitatea cetatenilor in fata legii exista doar pe hartie". ai mai spus ca trebuie ca institutiile statului trebuie sa functioneze normal. ce inseamna normal pentru tine? ca toate institutiile statului sa stea drepti in fata Cotroceniului, mai exista institutii care nu raspund la comanda sefului tau? asta vrei tu sa reformezi? sunt sigur ca nu vrei reforma de dragul cetateanului ci pentru a va intari voi pozitia incat nimeni sa nu vi se mai opuna. spuneti ca va acuzam gratuit ca ati instaurat dictatura dar toate faptele voastre converg spre instaurarea dictaturii. tot ce sper este sa vina ziua in care sa va "rupeti" dintii in painea asta care inseamna poporul roman

5 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Cody, nici măcar în teorie nu sună bine discursul boccesc.

codeus spunea...

am zis cat de cat, adica teoretic a zis unle lucruri,problema e ca doar le zice nu le si face. pomul bun il vezi dupa ce fructe face, nu dupa cum arata de bine. deci fapte dupa vorbe canci la PDL.

Theodora spunea...

Doar puterea judecatoreasca a mai ramas. Nici aia intreaga. In rest....toate sunt sub atenta conducere a PDl-ului, adica a lui Basescu.

elite spunea...

Pleaca ei,vin altii...Alte fete aceleasi miniciuni...Minciuni si promisiuni de ani si ani...

codeus spunea...

Da Elite dar TREBUIE sa vedem pericolul, cu atat mai mult ca noi am trait intr-o dictatura. asta vrem sa mergem in alta. Bunica ii spunea lui taica-meu dupa venirea comunistilor sa se linisteasca ca oricum nu o sa schimbe el lumea, tata a "murit" sufleteste atunci, pentru el pana la moartea lui fizica din 1993 totul s-a rezumat la supravietuire. nu vreau sa "mor" nici eu in felul asta,mai ales ca acum ne-o facem noi cu mana noastra. ni-e lehamite de toate si de toti cei care ne conduc. ce-ar trebui atunci, sa tacem?