BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 5 februarie 2010

Scutul..."cimitirului"

Da, ieri ne-am linistit. dupa o convocare intempestiva a C.S.A.T.-ului care si celor neavizati le dadea fiori "oare ce se intampla?" dupa cum spuneam ne-am linistit nu era nici o amenintare reala,nu eram atacati de nimeni(poate doar de exact presedintele nostru). era vorba doar de marele Scut antiracheta. era necesar? poate, nu sunt eu in masura sa fac o analiza al acestui lucru. ceea ce vad e ca "mancarea" asta nu le-a picat multora prea bine la stomac pe plan international, deja sunt fel de fel de reactii.
Nu pot de asemenea sa nu remarc ridicolul situatiei adica ne facem scut si poporul abia isi trage sufletul, e ca si cum ai pune sisteme de aparare la un cimitir, ce sa apere?. un popor care este vlaguit, care de la o zi la alta isi pune tot mai mult problema supravietuirii cu un presedinte care arunca banii tarii in dreapta si in stanga cand avem atatea probleme majore in tot ce inseamna viata noastra de zi cu zi. ce o sa apere scutul asta? un popor zdrentuit? Si ajung la vorbele lui Francks cand nu-ti permiti mercedes umbli cu dacia. noi se pare ca totusi nu ne invatam lectia.

4 comentarii:

Theodora spunea...

Este un fel de .... Ce ii lipseste chelului. :(

codeus spunea...

peruca presupun ))) dar care peruca nu foloseste nici unui chel. daca are cap nu are nevoie de peruca, daca nu are cap poate sa tot poarte peruca ca tot prost privit e.

Matilda spunea...

Poate-l apără pe Băse de propriul popor !

codeus spunea...

Matilda cand o fi sa fie, D-ne fereste, nu-l mai scapa nici tate scuturile din lume de linsare.