BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

sâmbătă, 2 mai 2009

Ginta..latina

Desi putzin cu intarziere fatza de evenimente am tinut sa comentez putzin niste fapte care aparent nu au nici o legatura una cu alta dar seamana izbitor.La noi de ceva vreme se promoveaza anumite persoane in politica pe baza de..fizic si nicidecum de materie cenusie.Stiti foarte bine la cine ma refer.si iata ca obiceiurile de pe malurile Dambovitzei le regasim tocmai pe malurile Tibrului.si acolo se pare ca mister berlusconi promoveaza chipurile mai proaspete.mai bine imbracate si frumos mirositoare.ca zice el si pregatite mental pt functii in P.E. asta sa io zica lui cutzu,ca nu-l credem.Sa fie oare de vina originea noastra comuna pt asemenea manevre sau e doar dorintza "masculului" de pretutindeni de a se inconjura de elemente feminine etalon..Io va doresc "succesuri" multe d-nilor in a va bate joc de populatia pe care o conduceti da aveti grija ca intotdeauna cum e vorba susul e jos si josul e sus. P.S.O stire de ultima ora .se pare ca D-na Berlusconi si-a pus avocatul sa intenteze divortz dupa trei decenii da casnicie cu mister Berlusconi .se pare ca ultimele "ispravi"ale sotzului i-au pus"capac"

9 comentarii:

Anonim spunea...

Codeus, te joci cu literele, ba mici, ba mari. :)
Dacă tot te joci, ce-ar fi să scrii cu diacritice, aşa cum îi stă bine limbii române? Şi cu celelalte reguli, ştii tu. Sper că nu-i cu supărare :p

codeus spunea...

Sky prietene problema e ca eu am avut probleme cu blogul si nici acum nu l-am stabilizat.iar cu diacriticele e o problema ca habar nu am cum sa imi pun programul ala in calculator darmite sa-l mai si folosesc.ai si tu rabdare cu un om care in materie de calc. si programari habar nu are.sunt ca unul in intersectie si nu stie incotro sa mearga.

Anonim spunea...

Salut, Codeus! Sunt Robert! Oana m-a spus ca vorbiti impreuna! Sper ca tu nu esti suparat! Multumesc pentru salutari!

codeus spunea...

de ce as fi suparat.ma bucur pt ca ma vizitezi si mai mult ma bucur ca te intereseaza limba si cultura poporului meu.ne mai auzim .sper ca mai des de acum incolo

codeus spunea...

acum e bine SkyRain?.stii tu vorba cu barbatii isi cumpara masini bengoase ca sa compenseze altceva.acum fac si eu o paralela folosesc fonturi mari sa compensez lipsa inspiratiei)))

Loreley spunea...

Hihi, uite a comentat Robert, eram curioasa ce ti-a putut scrie, am palavragit ieri un pic, mi-a zis ca-ti va scrie "o salutare"! S-a descurcat, dragul de el, insa nu stiu daca va pricepe tot ce i-ai zis tu, o sa verific.

codeus spunea...

daca nu ii traduci tu.a uite ca mi-a venit o idee sa-i pun raspunsul meu in franceza sau mai bine nu daca tot se chinuie sa inveteze romana...

Loreley spunea...

L-am sunat si l-am intrebat ce intelege de fapt din tot ceea ce citeste.
Desi invata de trei ani (acum e al treilea an) si in mod global intelege un text, nu poate inca intra in nuante si detalii iar regionalismele il dau peste cap, mai ales daca nu le gaseste in dictionarele lui.
Insa ii place limba si e capabil sa se descurce oral si in scris mai mult decat onorabil.
L-a amuzat postarea ta despre "elementele feminine etalon" dar spune ca "Berlusconi e una poveste vecchia" (nu stiu italiana, nu stiu daca am scris corectLOL), si incorigibila.
Eu as adauga ca unii, tot de pe meleagurile alea, au avut-o (nu stiu daca mai e, cred ca nu) pe Cicciolina ca parlamentar asa ca...
Eu nu mai zic nimic, doar incerc sa inteleg. Imi spun ca traim in 2009 si multe lucruri nu mai pot fi ca acum 100 sau 50 de ani.

Problema cu elementele feminine etalon nu e fizicul lor ci intrebarea daca si mintea lor valoreaza ceva. Ce zici, hai sa le dam o sansa :)))))))))))) si sa le barfim dupa, in functie de realizari, gafe sau esecuri!
In alta ordine de idei zambesc pentru ca esti mai revoltat ca mine cateodata :))))))))))))))))))))
Cred ca lucrurile trebuie luate mai...ZEN, cum e moda acum :)))
Glumesc, desigur, atitudinea "zen" are si ea limite.

codeus spunea...

pai tocmai de materia lor cenusie ma indoiesc eu Oana ca si la noi cu EBA la cat e de desteapta sigur se va rataci pe holurile P.E. in drum spre sala de sedintze.noroc pe ei ca nu au subsol ca si parlamentul romaniei ase pe vreo opt etaje subterane ca atunci ar cauta dupa ea o luna))))