BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

duminică, 3 ianuarie 2010

Un astfel de inceput

in 10 luni de zile care ii am cu blogul acesta am avut 276 de postari. cu aproximatie vreo 300 de zile, o postare la o zi si un pic. cu bune cu rele, cu prieteni si mai putin prieteni care au inceput usor sa-mi urmareasca blogul. am inceput la 1 martie aceasta aventura, nu stiam ce ma asteapta ,asa cum nu stiu ce o sa urmeze in continuare.daca ma uit pe statistici mai mult de o treime din postarile de pe acest blog sunt politice. nu m-as hazarda sa spun ca este un blog politic, departe de mine gandul acesta. in timp s-a prefigurat,mai ales dupa aparitia celuilalt blog de pe wordpress, ca un blog a ceea ce ma preocupa pe mine ca individ, atat ca politic cat si ca social sau de alta natura. am incercat la sugestia unor prieteni si am si reusit sa departajez aceste bloguri, wordpressul ramanand un blog al vietii mele trecute si prezente iar blogspotul unul a tuturor evenimentelor care se inatmapla in jurul meu si pe care am vrut mai mult sau mai putin sa le punctez. tot ce sper e sa-mi pastrez prietenii castigati pana acum, si poate castigarea altora, de ce nu. si in timp sa-mi pastrez acest blog pentru a-mi putea exprima opiniile in ceea ce se intampla cu societatea in care traiesc. urand celor care au devenit cititorii mei un an bun si plin de impliniri, nazuiesc speranta ca vom avea un parcurs comun si in noul an care tocmai a inceput

11 comentarii:

Matilda spunea...

Avem o aniversare ! La multe postări, Cody, cu bucurie li sănătate ! Cînd desfaci şampania ?

codeus spunea...

pentru tine o desfac undeva prin martie, atunci cand ne vom si vedea

Neliniştitu' spunea...

Hai, să trăieşti, bre, şi la mai multe! :D

codeus spunea...

Adi merci. tu nu-ti faci "mea culpa"de inceput de an?

Lucia Verona spunea...

Cody, succes în continuare!

P. S. Dacă ai timp, vino în chat.

codeus spunea...

Multumesc Lucia, am fost plecat la tara aseara

Neliniştitu' spunea...

Am căutat peste tot culpa, da' n-am găsit-o! :)))

codeus spunea...

mai cauta poate iti iese si tie "vinovatia" la iveala pentru anul trecut ca ne-ai tinut in priza cu blogul tau. eu unul stand cu ochii pe blogroll sa vad cand da sfantul sa mai scrii ceva.

flavius spunea...

Servus!
la mai mare! cu scuze pentru intirziere... dare e valabil mereu ;)
cele bune!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

codeus spunea...

Anonim multumesc de comentariu dar data viitoare te-as ruga sa-ti pui un id, oricare nu are importanta. pt ca politica pe acest blog este fara comentarii anonime.doar de data asta am facut exceptie.