BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 15 ianuarie 2010

Ce am invatat in 2009? (Leapsa de la George Serban)

Stau in fata calculatorului ca..., scuzati expresia, boul la poarta noua. ei dar de undeva trebuie sa incep, daca iau expresia stricta a verbului a invata ei bine am invatat sa-mi fac un blog (si acum am doua), am reinvatat si continui se reinvat sa scriu. in ce masura am reusit acest lucru? greu de contabilizat dar se vede o anumita evolutie in bine de la primele postari pana la actualele. si luand termenul mai asa ...pe larg, am invatat ca sunt capabil sa tin muult la oameni pe care nici macar nu-i cunosteam, sentimentul asta m-a insotit toata viata nu l-am descoperit ieri, adica dragostea asta de semeni, dar anul 2009 mi-a adus o noua turnura in privinta asta. am "invatat" ca sunt capabil de lucruri de care nu credeam ca sunt capabil, intr-o zona literara, strict literara, binenteles incurajat si "impins" mai mult de la spate de o anumita persoana, se stie ea cine e ))). am invatat ca prietenia poate fi acolo unde ii e locul si nu prietenie de dragul interesului imediat sau indepartat asa cum se practica in zilele noastre pe scara larga. am invatat ca pot conta ca persoana pentru altii, EVRIKA parca am descoperit America ))) nu ca nu am avut si inainte si acum persoane in viata mea care tin la mine, dar anul 2009 mi-a adus altfel de persoane in viata mea, am invatat tot legat de asta ca viata ti se poate schimba dintr-un clic. Si GATA, cred ca am "lalait-o" destul. aaa si sa nu uit anul 2009 mi-a adus cel mai mult si mai mult o "fratie", Careul de Asi, o sa mai auziti poate in viitor de el

iar de dat leapsa nici nu stiu la cine sa o pasez, asa ca in consecinta si pe cale de... cine are chef sa o ia s-o duca mai departe este invitatul meu )))

8 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Foarte frumos ai scris, Cody.

codeus spunea...

Multumesc Lucia

GS spunea...

Asa cum te-am cunoscut eu, nu cred ca le-ai invatat in 2009. Le aveai in tine. In 2009 doar le-ai redescoperit :)

Lilick Auftakt spunea...

Frumos! Traiasca Careul! :))

codeus spunea...

George unele dintre ele le-am descoperit cum bine zici, altele chiar le-am invatat in 2009.in 2008 nu stiam nici macar ce e aia blogosfera, acum nu-mi inchipui viata fara ea.

codeus spunea...

Da Lilick traiasca Careul, sa fim sanatosi

Matilda spunea...

Toţi am învăţat cîte ceva în 2009. Putem spune că n-a trecut un an degeaba peste noi...

codeus spunea...

Matilda si tot in 2009 am avut sansa sa te "cunosc" si pe tine.