BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

duminică, 24 ianuarie 2010

Cat poate Radetu' meu

astazi m-am ales cu leapsa asta de la Mana Ciutacu . eu sunt pe incalzire cu lemne, am o soba de teracota mobila, adica e pe picioare si o pot muta nu e definitiv construita pe loc. Radetu' meu deci poate cat vreau eu. dincolo de lucrul asta garsoniera mea este la etajul 4 si este orientata spre sud-vest deci practic este orientata pe soare, doar dimineata cateva ore pana in jur de ora zece nu bate soarele. chiar si acum cand va scriu la noi este soare desi e frig. deci avand in vedere datele astea temperatura in garsoniera mea este din start mai mare si fara foc fata de alte garsoniere chiar de pe acelasi nivel cu mine dar care sunt orientate spre exemplu pe nord-est. acum referitor la zilele astea am consumat si eu mai multe lemne pentru ca fac mai mult foc decat de obicei deci astea fiind zise dau leapsa mai departe la Lucia Verona , Lilick , George Serban si Flavius

P.S. aaa si pentru ca am uitat ceva completez acum ,nu-mi fac temperaturi mai mari de 18-20 de grade, pentru mine cam acolo fiind temperatura optima.

9 comentarii:

georgeserban spunea...

Pritene, te rog sa fii mai clar! In ce consta leapsa? O pot lua ca o invitatie delicata sa dam o fuga toti, pana la tine, sa spargem lemne?!

codeus spunea...

leapsa George consta in a descrie cum stai tu cu temperatura in casa. te-ai uitat si la Mana? deci cat poate Radetu' tau George?

Matilda spunea...

Deci tu poţi spune basme "la gura sobei" ...

Lilick Auftakt spunea...

Dar unde taiati voi lemnele?

codeus spunea...

Matilda da se poate spune si asa )))

codeus spunea...

iti spun unde le-am taiat eu Lilick.ori la garaj la vara-mea ori cum a fost acum in toamna de la cine le-am cumparat mi le-a adus la spalatorie gata taiate butuci si acolo le-am crapat si le-am adus apoi la garaj unde le tin.

Lilick Auftakt spunea...

Aha, credeam ca e un loc facut special.

@Cody

Merci ca mi-ai dat leapsa, dar stii ca eu nu scriu niciodata pe subiecte personale de acest gen. Toate "dezvaluirile" mele pe blog se refera strict la ce-am mai citit, ce-am mai aflat, ce imi aduc aminte si, ca exceptie, la prietenii din blogosfera si la actiunile mele impreuna cu ei. :)

Insa iti scriu tie aici ca am 23-24 de grade, si ca azi am dat drumul si la caloriferul din bucatarie, pentru ca parea putin mai frig. Dar stau tot cu un geam putin deschis.

codeus spunea...

Bine Lilick )))

Flavius spunea...

Servus, Cody...
eu... ard gazu'... Ce as putea spune... Să crape o dată pietrele alea şi să treacă toate... Mulţumesc de leapşă... dar nu promit...
toate cele bune!