BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

joi, 14 mai 2009

Un altfel de a trăi



O prietenă bună imi trimite şi mie mailuri cu poze pe care la randul ei le primeşte. Ei acum seara aceste imagini mi-au atras atenţia. Sunt mai multe poze dar le-am pus doar pe astea două să vedeţi cum locuiesc unii semeni de-a noştri. Să ne mai plângem de milă.

19 comentarii:

Ramona spunea...

Cine a facut aceste poze,doreste sa transmita ceva,acum in functie de inclinatia fiecaruia si starea in care te afli la momentul vizionarii acestor imagini.Sa aveti un somn linistit !

codeus spunea...

mersy Ramona.este doar un mod de a vedea cum trăiesc alţii in comparaţie cu"săracii" de noi

Unknown spunea...

Mie mi se pare mult mai decent decat multe dintre locurile populate de unii. Nu e mai liniste decat in cocioaba lui Jiji? Nu ti se pare? Un loc perfect sa te retragi si sa mananci un iaurt, la pensie...

Neliniştitu' spunea...

He-heee... Câtă mizerie am văzut prin peregrinările mele... Câteodată nu-mi vine să cred că eu am fost ăla care a făcut poze.

codeus spunea...

Paul aşa cred şi eu că ăia acolo in locuinţele alea sunt muult mai fericiţi decat noi in mijlocul civilizatiei.

codeus spunea...

Adriane pozee?!!! făcute prin pelegrinările tale prin astă lume. vreau şi eu, trimiţi?

Neliniştitu' spunea...

Îţi trimit, cum să nu.

CELLA spunea...

să ştii că fotografiile nu cred că au legătură cu ce vrei tu să zici aici, părerea mea :)
dar mi-ai adus aminte postîndu-le de casele ciudate văzute în virtual cu diverse ocazii
ne putem şi amuza la subiectul case
http://www.220.ro/unBvFn7b7y/Case-Ciudate
prefer aşa, decît să mă gîndesc mereu la sărăcie, fac asta îndeajuns în viaţa reală, aici, în virtual vin să mă amuz, odihnesc, să "fac" altceva ... nu, nu că-n virtual nu-i un strop de real :)

CELLA spunea...

offfffffffff
am uitat că la tine nu merg link-urile :)
mea culpa, facem aşa, să vezi din prima
Case-Ciudate

codeus spunea...

mersy Cella.sunt doua lucruri distincte pozele cale le-am postat eu arată un stil de viaţă nu ciudaţeniile unuia sau altuia.cum sunt cele de unde m-ai trimis tu. şi scuze dar nu am activat linkurile tocmai pt ca nu am nevoie de comenturi pline de linkuri. asta sa nu o iei in nume personal.

Ramona spunea...

Nu cred ca aceste poze pot exprima un stil de viata !Daca as putea mi-as face si eu o casuta in stilul asta !Doar exteriorul in miniatura .

codeus spunea...

Ramona problema e ca la noi din cauza climei nu poti sa locuiesti in pesteri, astea sunt acolo in tarile arabe unde e chiar placut sa locuiesti in stanca

Anonim spunea...

Vreau şi io poze, nu fiţi najpa, am nevoie pt Vrăciţele două capitole, pentru rapoartele mele să adorm ajenturilii inamice, pentru neşte articole de le pregătii şi-n care povestesc despre dacii liberi, uriaşi, profeţii, una alta... mă fac cu minte, cuminte nu poci şi nu vreu, n-aş mai fi eu, .... molimte şi molimte, daţi la paşnica şi inofensiva sibilină poze.. aşa-i că dăruiţi ? :)
Fug să fac masaj viitorului pivot, hanbalist Marco, nepot de sibilă, dar... revin, ferişiţi-mă cu neşte imagini cu volvure că altfel...auuuu...
Sibilla

Lory spunea...

Buna,
Originala aceasta locuinta...imi place mult...asta cu siguranta nu are nevoie de aer conditionat :)
Codeus multumim de reclama..esti un dulce
O seara buna
Lory

codeus spunea...

Lory mie imi vine leşinul când vad pozele cu produsul final.de aia i-am zis si la vara-mea ca mai bine să vada blogul ca vorba aia una e sa-i scriu reţeta şi alta să vadă produsele.de prajitura cu iaur o zis ca o auzit de la cineva da ea nu o facut pâna acum .şi am mai dat la nişte vecine şi la o prietena din oraş.aşa că maine poimaine infiinţăm fanclubul bucatăresele vesele la Jibou )))

Lucia Verona spunea...

Cred că pozele sunt făcute în Italia, o prietenă de-a mea a vizitat un sat cu locuinţe scobite în stîncă.

Ramona spunea...

Dragul meu,eu ti-am spus ca daca as putea,mi-as face si eu o casuta in miniatura doar exteriorul.Am o curte mare si pe langa celelalte exponate,mi-as fi adaugat si ceva in stilul asta .Intelegi ?

codeus spunea...

Ramona ok da-i bataie adu niste stanci de colo de la Darste ca nu e departe vorba aia si te apuci de treaba

codeus spunea...

Lucia nu-s in Italia o sa pun si o poza cu localnici.