BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 15 mai 2009

"Strigat"

Lumea este aşa cum o facem. Odată mai mult mă conving că nici Blogosfera nu face excepţie. Sunt tot felul de oameni aşa cum sunt in lumea reala poate chiar cu un comportament mai acutizat decat ar face-o in lumea reala. Nu cu Prietenii am treaba in articolul ăsta ci cu cei care inteleg să facă şi aici ce fac in lumea reala şi poate chiar mai rau. eu atat îi rog, să uite că există Codeus şi acest blog pt că nu aveţi şanse să mă raniti mai mult decat a facut-o viaţa până acum. nu mai e loc de alte "săgeţi" aşa ca vă rog eu indreptaţi-vă spre alte "zari" şi lăsaţi un Codeus şă-şi vadă de viaţa lui.

15 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Codeus, cine te-a supărat? Nu merită să te enervezi.

codeus spunea...

Pai nu ma enervez, doar le spun ca nu are rost să se obosească.

GS spunea...

Baga-i la "beci" prietene! Aia care au inventat blogurile au prevazut si un "beci" in dotare :)

codeus spunea...

nu bag pe nimeni la "beci" George prefer să plece singuri să-si dea seama ca nu au ce cauta aici.se stiu ei fiecare in parte care sunt cu "musca" pe căciulă

[D][S][N] spunea...

Cred ca faci o greseala, privind lucrurile asa!
De ce sa plece ? Nu e suficient spatiu virtual pentru toti ?
In plus, pe dusmani e bine sa'i ai aproape ! ;)
Cel mai bine e sa'i ignori, doare ca dracu...; scriind acest post, nu ai facut decat sa le dai o oarecare satisfactie!

CELLA spunea...

deja ?
au apărut cam repede
IGNORE, se numeşte cuvîntul magic
n-am prea întîlnit blog să nu fie "virusat" d-al de "ăia"
tu, şezi blînd şi vezi-ţi de-ale tale, se plictisesc cu vremea
aviz şi nouă, că, în mod obişnuit, încep să "se ia" de comunitate dacă stăpînul blogului nu-i bagă-n seamă
of, Doamne ... mult jeg pă lume
sunt convinsă că le faci faţă :)ignorîndu-i

codeus spunea...

Nu cred ca am dat satisfactie la nimeni Dragoş.doar le-am transmis un mesaj ca nu-s chiar atat de fraier pe cat m-ar crede unii. Şi blogul meu nu e Ziar de opinie şi nici nu va fi vreodata.ca sa am nevoie de dusmani pe aici.Blogul meu e pt Prieteni (să nu inţeleaga careva ca vreau lingusitori şi omor critica)ştiti voi la ce ma refer cei care ma stiti. eu am prieteni care ma si critica si nu le dau in cap pt asta.aici e vorba de "reptile"

codeus spunea...

Cella au apărut.chiar destul de tarziu aş zice. Eu mă aşteptam să apară mai demult. Dar stai liniştită,viaţa mea nu e un blog ca să mă afecteze. Doar ca am un gust amar in gură. Atât şi nimic mai mult.

Neliniştitu' spunea...

Frăţică, welcome to the real world... Stai liniştit, vei mai avea amar şi nu numai în gură. Important să-ţi vezi de drumul tău, ca ursu'...

codeus spunea...

Mersy Adriane de vizita.

Doux Rêve spunea...

Oh, au apărut deja... domnule Codeus, cum spunea şi doamna Cella IGNORE e cuvîntul magic şi IGNORARE e antidotul perfect... că după mult lătrat în pustiu vor renunţa în cele din urmă...
Numai bine!

codeus spunea...

Mersy de vizită Aurora, mă bucur că ai trecut pe aici

Anonim spunea...

Ignore nu vrei, aştepţi să plece... slabă nădejde druje, fă tălică precum sibilina, treci pe sistem turbo şi dă-le ce vor, dar fără pauză să respire, căci dacă-i musai şi musai ;) :))

codeus spunea...

sibillino nu o să trec niciodată pe turbo că mama învăţat la mine să fiu OM,dau pace la "copii"din ăştia că nu ai cu cine te iroseşti in lupte fără rezultat. degeaba te iei pe contre cu ei că nu bagă la cap. aşe că mai bine îi laşi în plata D-nului. şi dacă o fi şi-o trăbui api oi pune şi moderarea, că asta e.

codeus spunea...

aia de bun venit e obligatorie şi pentru mine Sibillo ase că nici eu nu pot înjura în scris că în gând o fac de mult. Le trimit aşe nişte gânduri frumoase de nu-ţi închipui. )))