BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

sâmbătă, 9 mai 2009

Sondaj

as vrea ca voi cei care ma cititi si ma cunoasteti sa scrieti aici pe o scara de la 1 la 10 unde m-ati situa voi intre prietenii vostri virtuali.stiu o sa ziceti ca adevarata prietenie nu se masoara in pct si sunt de acord cu asta,dar totusi as vrea sa aflu parerea voastra si cei care simtiti nevoia puneti si un rand doua si de ce ati notat cum ati notat.O rugaminte anuntati si pe alti din amici comuni ai nostri de acest sondaj.
P.S.se pare ca iar vorbesc alambicat deci sa lamuresc problema,sa ma situati pe o scara de la 1 la 10 dar nu in competitie cu altii,sa ma evaluati pe mine.

43 de comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ei, ce te-a apucat? :) Daca vrei, o sa-ti dau niste criterii cu ajutorul carora sa-ti autoevaluezi blogul.

Lucia Verona spunea...

Codeus,
Eu nu fac clasamente. Prietenii există sau nu. Mă bucur foarte mult că exişti printre prietenii mei. Dar la ce-ţi trebuie o asemenea clasificare?

Lilick Auftakt spunea...

Nu mi-a trecut insa niciodata prin cap sa fac o asemenea departajare. Am, e adevarat, amici (sau inamici) pe bloguri, vechi de 3 ani. Am si altii, mai noi, dar cu care se pare ca ma inteleg bine. Nu pot sa va pun asa, pe o scara. Daca te-as pune la 6, peste doua saptamani ai putea fi la 9. Daca te pun la 8 ai putea scadea la 7.
Nu-mi cere sa fac asta. Sau nu acum. Trebuie sa ma gandesc mult mai mult.

Lilick Auftakt spunea...

Oricum, nu scriu decat celor cu care ma inteleg f bine.

Anonim spunea...

Eşti unul din PRIETENI, da.
Fără scări, mă pot poticni, împiedica şi... voi suduii şi nu-i voie ;) :)
să ne fii sănătos şi voios şi noi pe lângă tine,
Sibilla

codeus spunea...

Nu voi comenta nimic decat peste o saptamana.va las liberi sa spuneti ceea ce simtiti.si peste o saptaman o sa va raspund la fiecare in parte si la toti.

[D][S][N] spunea...

Imi cer scuze, am comentat mai intai la Sarmale, deh, ce sa'i faci, nu am putut rezista tentatiei titlului... :)
Aici, e prematur sa ma pronunt!
Dar, o sa fac asta, pentru ca nu'mi place sa o dau dupa ciresi, cum se spune...
O scara de la 1 la 10 este un pic irelevanta in cazul asta, nu'ti spune prea multe, si o zic ca unul care s'a mai ocupat cu diverse scale in cateva ocazii...
Dar daca asa ai ales tu, eu zic la nivelul 7, iar potential de mai bine exista intotdeauna.
De obicei, la astfel de intrebari, nu se cere si justificare; se poate apela uneori la o a doua intrebare, care sa ofere o informatie suplimentara cu privire la raspunsul anterior.
IN cazul asta, imi rezerv dreptul de a nu explica de ce am dat nota respectiva.

[D][S][N] spunea...

@ Lilick
Poti sa faci publice acele criterii cu ajutorul carora iti poti autoevalua blogul?
Mie mi se pare destul de dificil de realizat asta.

George Serban spunea...

Ce-ti veni frate? credeam ca ti-am dat raspunsul in postul meu "'Neata!" L-am scris cu multa simpatie si prietenie. Ce sa-ti spun? Imi place prietenia pe blog! Sunt oameni pe care ii si cunosc din viata reala. Pe altii, cum esti si tu, nu i-am cunoscut. Imi face placere sa te gasesc la comentarii, pe cate un blog sau pe blogul meu. Ma simt bine in "prezenta ta". Prietenia pe blog pare mai sincera decat cea din viata reala - poate deoarece e dezlegata de orice obligatie. :)

codeus spunea...

sau sa o luam altfel ca vad ca am dat cu oistea in gard.CEimpresie v-am facut eu mai fratilor si surorilor ca sa nu zica fetele ca le-as discrimina.

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Da, bineinteles. Si eu le-am luat de pe net.

Continut:
- calitate: relevanta informatiei la nivel de public targetat (e.g. newsy, up to date, subiecte de interes)
- competenta - relevanta la nivel de acuratete a opiniei exprimate, si NU de experienta profesionala (documentare, opinii valide)
- consistenta articolelor si subiectelor cu tematica blogului - frecventa posturilor

Stil & Prezentare:
- originalitate a subiectelor
- atitudine, opinie si limbaj (witty, fun, agresiv, formal, informal, concis sau "de lemn" etc)
- structurare a informatiei, web oriented, concizie
- ortografie, paragrafiere, lizibilitate (i.e. font prea mic sau prea mare)
- prezenta unor sectiuni de prezentare "despre", detalii de contact
- design & layout


Probabil mai sunt si altele, dar astea erau criteriile pt jurizare la Roblogfest. Alt concurs nu mai stiu care sa fi afisat astfel de criterii. Daca mai gasesti tu sa-mi spui te rog.

Lilick Auftakt spunea...

Asa cum zice George, si eu...te astept la comentarii si iti citesc postarile imediat ce se updateaza la mine in blogroll.

Lilick Auftakt spunea...

@Codeus

Stii ce voiam sa te intreb? ce reprezinta imaginea din header?

codeus spunea...

Lilick se pare ca o sa comentez odata cu voi acuma ca e mai sanatos.nu e vorba sub nici o forma de evaluarea blogului ca atare ci de evaluarea lui Codeus din pct vostru de vedere.George mi-a stranit cu riozitatea cu un post al lui si mi-a venit acum dupa doua luni de bloguiala sa vad si eu cine sunt eu pt voi?

codeus spunea...

e strada pe care am locuit de la varsta de 7 ani pana la 33
asta reprezinta in spatele celui care fotografiaza e blocul in care am stat 26 de ani din viatza.deci reprezinta foarte mult pt mine.

[D][S][N] spunea...

@ Lilick
Multam, dar unele mi se par atat de subiective...

codeus spunea...

dragos hai sa lasam criteriile de evaluare a unui blog.niciodata nu ai sa ma vezi pe mine facand blogul dupa asemenea criterii.nu m-ar reprezenta.eu fac blogul dupa cum simt eu nu dupa evaluari stintifice dar asa cum am scris mai sus ma intereseaza parerea voastra vizavi de mine de aci de pe blog de la cometariile de pe blogurile voastre.asta vreau sa stiu

Lilick Auftakt spunea...

Adica vrei sa te si analizam, criticam? :D

Mie mi se pare ca esti un tip cu foarte mult bun simt. Asta in primul si in primul rand. :)

codeus spunea...

da asta vreau Lilick.si-mi pare rau ca din felul meu alambicat v-am facut sa credeti cu totul altceva.mai bine puneam intrebarea simplu si nu ma incurcam intre atatea scari,mai sa-mi rup gatul)))

Lilick spunea...

Haha! Ei, lasa ca nu iti rupi. Dar iti zic si eu din ce am mai vazut pe alte bloguri: daca voiai... scara... faceai un sondaj din ala in care votam fiecare anonim. Daca nu, ne intrebai pur si simplu ce parere avem despre tine. Dar tot nu inteleg ce te-a apucat. Am vazut la Lucia ca nici nu prea esti in apele tale. Care e de fapt problema? Ca ceva e. Nu-ti vine din senin sa faci un astfel de sondaj.

codeus spunea...

o sa-ti soptesc alta data ce e cu mine ca acum influentzam "votantii"

codeus spunea...

sau o sa va dau un cuvant de incheiere de ce am vrut parerile voastre da peste cateva zile tocmai ca toti sa-si exprime parerile sa nu influentzez pe nimeni.

Anonim spunea...

Si eu ma uit in dunga. Ce-ti veni bre? Te rog frumos sa nu atentezi la pozitia de deprimat, nervos, anxios, distonic neurovegetativ si mai nou, lipsit de nicotina. Acolo eu sunt regele (nah, regina) junglei. Locul e rezervat. Tu (decretez in calitatea mea de ministrul justitiei in guvernul Lucia Verona) n-ai voie decat sa fii vesel si plin de viata. Am zis. Si daca e musai, legiferez.

Dincolo de gluma, si eu zic la fel. Ca esti un tip atent, ai tot timpul o vorba la indemana pentru cine are nevoie de ea si cel mai important, esti un tip cu mult bun simt. Cred ca ai putea "umbla" putin in increderea in tine. Se poate perfectiona. Dar, da, concluzionand, esti o prezenta placuta in lumea blogurilor.

codeus spunea...

ei ia spune tu gargaritzo daca cunosti tu vreo persoana sigura pe ea care nu are indoieli in ceea ce face .ca ti-l mananc cu fulgi cu tot daca zici ca este vreunul sau una

Anonim spunea...

100% sigur cred ca nici Sefu' cel mare nu e. Numai ca unii dintre noi avem mai multa incredere si ne asumam chiar si tampeniile pe care le spunem/facem ca-s ale noastre nah, iar altii dintre noi ne stresam prea mult pentru orice fleac, avem tone de indoieli la fiecare gest marunt, la fiecare cuvant rostit...si nu e bine. Asta iti spuneam! Putin mai cu viata! Mai increzator. Pe principiul: ne uitam in oglinda si afirmam cu convingere: Sunt cel mai frumos si mai destept de pe planeta aceasta. SAC!:)

Neliniştitu' spunea...

Păi bine, măi, omule, abia te cunoscui şi te deprimaşi? Ia pune mâna şi mai citeşte o dată, de două ori "Asmara" (până pui mâna pe toată cartea, he-he!), ca să priveşti lumea cu alţi ochi.
Referitor la puncte pe scara preteniei, tătuţule, eu sunt de acord cu alte două personaje pe care nu le-am cunoscut vizual şi personal, dar pe care le respect adevărat, şi zic aci de Lucia şi Lilick. Ca să nu-ţi mai povestesc că împărtăşesc total opinia Sibillei.
Aşa că, putem trece mai departe? :))

codeus spunea...

@Gargaritzo asta cu uitatu in oglinda si refrenul care-l bagasi il las la Zeus ca el sigur face din astea.
@Adriane trecem trecem si inca elegant da tot am vrut sa vad ceva voi spune eu odata peste cateva zile aici sau la voi pe bloguri ce si cum si cu sondajul ista

Unknown spunea...

Nu realizezi maestre ca obligi lumea sa fie ipocrita? Vrei sa ti se dea note... Nu stiu daca exista criterii obiective, toti suntem subiectivi... Vrei o nota din partea mea? Si sa fiu sincer? Deocamdata nu mai mult de trei puncte. Celelalte le pot aduna cu timpul, in functie de multe detalii pe care mi le poate, sau nu, oferi viata. Cele trei puncte nu inseamna automat nota trei. Preferai ipocrizia din partea mea?

codeus spunea...

Paul eu nu oblig pe nimeni la nimic.eu cred sincer ca cei care au scris aici au scris ce au crezut de cuviintza fara menanjamente.pe mine unu nu ma incalzeste cu nimic laudele sa stii mai bine sa fi sincer.Nu-ti spuneam eu odata pe blog la tine ca nu suport lingaii.de ce-ai crede ca acum as face exceptie de la regula.Am vrut sa vad ceva si daca vei mai avea putintica rabdare adica cateva zile o sa ai si raspunsul meu la actiunea asta.chiar la tine pe blog.ca pentru voi ma obosesc sa va raspund la fiecare pe blog daca e cazul.

Unknown spunea...

ok...nu-i graba...

nakudo spunea...

am sa incerc sa fiu sincera,codeus,atat cat reusesc...initial..la prima interactiune cu tine pe blogul lui paul,citindu-ti comentariile ,mi-am zis:asta e cretin tare si imatur si increzut..si mi-ai parut extraordinar de absurd cu tendinte de mare intelectual cu bat infint in dos...dar a trecut timpul...m-am analizat si mi-am dat seama ca nu sant in masura sa etichetez oamenii...apoi am avut curiozitatea sa intru pe blogul tau...te-am perceput ca pe o persoana nefericita dar umana...care in felul ei incerca sa comunice cu ceilalti si sa fie cat de cat sincer...nu te cunosc foarte bine...deci nu te pot numi prieten ca nu ne comunicam din intimitati si durerile noastre...dar intru pe blogul tau si-mi plac unele lucruri...deci iti dau 7-si poate mai mult dupa ce o sa te cunosc cu adevarat...cu interiorul tau sincer....cu singuranta nu esti un om rau...de asta sant ferm convinsa,,,,dar ma stradui sa inteleg...si nu te incadrezi in categoria oamenilor de pe blog...pe care sincer nu dau doi bani...deci sa ne cunoastem si sa interactionam cu bine.....iarta-mi sinceritatea...si nu vreau sa te ranesc...

codeus spunea...

@Nakudo asta e de departe cel mai si mai nici nu stiu cum sa-i pun titlu,hai sa zicem cel mai amuzant comentariu la adresa mea.si venind din partea ta cu atat mai mult.fiindca nu ne "cunoastem" de chiar asa de multa vreme.Dar impresia cu "batzul in fund" afost tare de tot,mi-ai inseninat ziua cu comentariul tau.Este usor sa judecam oameni dupa prima impresie si eu cad in greseala astadar cateodata ne mai si inselam desi ca sa nu fiu ipocrit la mine prima impresie atunci cand intalnesc un om conteaza foarte mult.Apropo de faze din astea Eram in tranzit prin gara Cluj si un politzai de la feroviara imi zicea ca am moaca de infractor.m-am amuzat teribil de cuvintele lui si i-am zis ca daca toti oamenii ar fi ca mine el nu ar mai avea slujba.

Lilick Auftakt spunea...

Hai ca sunt curioasa ce ai vrut de fapt cu acest vot... si daca are legatura cumva cu alte lucruri petrecute in viata ta reala, sau e legat strict de ce se intampla pe aici, in blogosfera.

codeus spunea...

e legat binenteles de blogosfera Lilick.Stai linistita ca nu e nimic grav o sa vezi la timpul potrivit de ce pt ce...

codeus spunea...

probabil voi grabi putzin lucrurile asta ca sa nu va tzin in "corzi" si nu voi astepta decat pana maine seara ca sa-mi spun finalul la acest sondaj.deci luni seara vom dezlega "misterul"

Loreley spunea...

Eu azi vad intrebarea ta - ca si raspunsurile celorlalti.
Si eu ma mir, ca si ei - ce-ti veni, frate? Esti prieten si atat, punct!
M-ai facut sa ma gandesc daca pe prietenii pe care-i am in viata "reala" i-am analizat si catalogat pe puncte si scari, raspunsul este NU, sunt prieteni si atat.
In privinta mea si a ta, fiecare dintre noi s-a analizat gresit la inceput :)))))))))))))), ceea ce arata ca trebuie trecut de prima impresie pentru a judeca corect!
Si eu ma bucur cand te gasesc in comentariile de pe celelalte bloguri - si chiar remarc cand lipsesti!!!
Deci imi esti drag, Codeus, si mie ca si altora, asa cum esti, nu-ti mai face probleme inutile!

codeus spunea...

ok Oana mersy de coment esti una dintre persoanele care le mai asteptam sa-si dea cu parerea si mai este cineva dar mai mult ca sigur o sa intre maine daca nu in seara asta.D unde esti?Asta nu inseamna ca e singura parere care o mai astept .puteti comenta linistiti in continuare

nakudo spunea...

multumesc,Codeus...si multumesc ca ai inteles si apreciat sinceritatea...chiar nu m-am inselat...esti un om bun...sa avem buna interactiune in continuare

Anonim spunea...

Eu o să-ţi răspund după ce vei începe să scrii cu diacritice. :p

codeus spunea...

Poate imi explici si cum sa scriu cu diacritice.ca vad ca te limitezi doar sa-mi aduci aminte ca nu scriu asa desi eu ti-am cerut ajutorul de mult in sensul asta.pt ca nu e rea vointza din partea mea.pur si simplu NU STIU sa scriu cu diacritice

Anonim spunea...

M-am limitat la o căutare pe Google şi am găsit asta.

Alin Farcas spunea...

Eh, uite ca m-am incadrat... :) Pe o scara de la 1 la 10... hmmmm... stii ca nu e bine sa stai pe scari, mai ales acu, cu prevestitele cutremure... :P O lungesc pentru ca nu-mi permit inca sa te pun pe vreo treapta. De abia ce ne-am cunoscut. Cum spunea Paul, hai sa nu cadem in groapa cu ipocrizie... si sa-ti spun ca eu citesc foarte putin celelalte bloguri. Oricare ar fi ele. Poate o data pe saptamana. Maxim. Iti spun si de ce. Pentru a ajunge sa scriu o pamflezie, am nevoie sa cuprind tot ce apare in presa in ziua scrierii respectivei pamflezii. Iar asta, plus jobul (pe bani), insumate, imi mai lasa foarte putin timp liber. Toata actiunea se desfasoara in intervalul 10-18 (perioada petrecuta la serviciu). De acasa nu prea intru pe net... am auzit eu ca folosirea blogging-ului in exces poate destrama relatii din lumea reala. ;) Am citit insa articole de pe blogul tau. Sporadic. Nu "tastezi" rau deloc. Ai insa o mare problema cu virgulele, care pentru mine sunt foarte importante. Asta, despre blog. In ce te priveste, apreciez sinceritatea. Stii tu despre ce vorbesc... C`est tout! Zi buna!

codeus spunea...

Ok Aline.Mulţumesc că ţi-ai făcut timp să treci pe aici.La chestia cu virgulele şi nu numai se "lucrează" intens.Eu pâna acum cu bloguiala asta nu am mai scris texte de vreo...25 de ani de când am terminat şcoala şi-ţi spun un secret,nu e ca mersul pe bicicletă))).