BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

sâmbătă, 9 mai 2009

Sarmale forever

Eu nu stiu cum fac in alte parti ale lumii politicieni campanie din ce vad la televizor din alte parti au cu totul o alta abordare si postarea asta o fac pt politicieni nostri nu pt altii.La noi deja este un obicei de a "mitui"votanti cu mici cu bere cu sarmale cu pachete de alimente cu orice mai putzin cu programe politice si cu decizii politice.Nu pot sa nu remarc mai in toate taberele in aceasta campanie discursurile sforaitoare adeseori cu "plecatul pe aratura"a unor lideri politici si "compensarea"prin pomene electorale care nu reflecta altceva decat lipsa unor programne cu adevarat politice si a unor politicieni de marca ,din pacate tot mai mult avem oameni care fac politica si nu politicieni care sa faca politica.Am senzatia cand ma uit la televizor ca astia habar nu au ce sa faca cu Romania noastra si a lor pana la urma urmei,parca s-ar fi spart teava de apa si in loc sa se inchida robinetul toata lumea se buluceste sa carpeasca sparturile,in loc sa faca reparatia cum trebuie.Cam asa vad eu politica facuta acum in Romania fara un plan fara sa se respecte nimic doar dupa ureche in pripa.Revenind la pomenele electorale ele nu reflecta decat ce nivel de civilizatie avem atat de la politicieni cat si de partea astalalta a electoratului.Nu pot sa cred cum poti sa-ti abandonezi intratat demnitatea ta ca om si sa te inghesui la niste amarate de sarmale sau mici sau orice altceva,parca suntem sub o singura deviza "E gratis!!! atunci hai si noi".Pe de alta parte eu ca simplu om mi-as dori sa aflu si din ce bani se fac toate astea ca sigur nu vad sa fi scos vreunul din ei din buzunarul propriu bani sa cumpere alimentele respective.Cati bani au fost deturnati de la scopul pt care exista?O sa ajungem vreodata si noi si cei care ne conduc sa ne dezbaram de tarele astea sa se faca cu adevarat o politica normala in tzara asta si nu una de balci ieftin.

8 comentarii:

Lulutza spunea...

Ei, unii mai si scot din "buzunarul propriu"... Eventual din ala burdusit de contracte cu statul, de sinecuri "spagoase"... Pentru ca stiu ca totul li se va returna inmiit...

codeus spunea...

Problema e ca tzara asta nu-i merita sau ei nu merita tzara asta oricum o iei tot acolo dai.Daca astia au cel mai vag sentiment de patriotism si de binele comun eu ma inpusc in piatza publica.

Lilick Auftakt spunea...

As fi vrut sa-ti scriu si eu, dar exact ce a scris Lulutza. Asa ca nu prea mai am ce. Oricum, nu trebuie sa disperi: asa a fost mereu si va fi intotdeauna.

[D][S][N] spunea...

Eu as face un sondaj cu privire la intentia de vot, si printre intrebarile obisnuite , as strecura'o si pe asta: cati kilometri ati fi dispus sa mergeti pe jos pe strazile Bucurestiului pentru 3 sarmale si un pahar cu vin, sau pentu 3 mici si o halba cu bere? sa vedeti acolo surprize...

codeus spunea...

Dragos esti sugubatz ca intotdeaua.ma asteptam la un raspun de genul asta din partea ta

codeus spunea...

apropo Dragos de faze din astea.Odata eram intr-o biserica penticostala,si au venit niste straini in vizita si la un moment dat au inceput sa imparta ciocolati si alte chestii .astia buluc pe ei.m-am ridicat jenat din banca si am iesit pe usa afara cu un gust amar in gura si-mi crapa mie obrazul de rusine ca am asemenea conationali.

Marketer82 spunea...

http://marketer82.wordpress.com/2009/05/10/de-ce-iubesc-romania/

O postare sau un comentariu la cele scrise de tine.

Loreley spunea...

Ai dreptate...
:(