BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

duminică, 3 mai 2009

Noi doi si-o...Certeze

Stiti vorba cantecului "noi doi si o barcutza"(cantecul real e noi doi si o umbrela).Ei bine astazi aplicam varianta cu noi doi adica Basescu si Geoana si o localitate Huta Certeze.pt ce-i care nu stiu o localitate in jud. Satu-Mare.Ca Geoana ne-a obisnuit deja cu faptul ca ii mananca din palma lui Zeus o stim cu totii dar ca mai nou il urmeaza ca un catzelus pe unde se duce asta e ceva nou.Ma tot gandesc la toamna cum va fii cu un Geoana contracandidat la prezidentiale timorat de Zeus si practic o umbra a lui.cu asa concurentza halal sa ne fie mai mult ca sigur va lua Zeus al doilea mandat.P.S.in urma citirii unui articol pe blog la Crina(http://satmareanca.wordpress.com)mi-am dat seama ca Geoana vrea sa fie LEU dar tot catelus ramane.

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ai vazut pozele de la Satmareanca? :)

daurel spunea...

Aveti dreptate, dl Geoana este timorat de rolul ce i l-a impus familia (famiglia?), dar de data asta Dl Basescu s-a dus, poate neinspirat in fieful PSD, Oasul, circa 7 sate, locul de bastina a unuia ce-i zice Pascu.Acolo totul este de vanzare! Cu o exceptie: nu vor sa vorbeasca ungureste. Revin, dl Basescu a inteles imediat ca acolo este al doilea!Sanatate!

codeus spunea...

e cam al doilea si prin alte fiefuri de ale lui din 2004.ce sa faci s-a ciocnit de ..propriul aiberg si acum se "scufunda"mersy de vizita.sper ca data viitoare sa ma tutuiesti ca mie asa imi placesa vorbim de la om la omfar artificii