BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

luni, 11 mai 2009

Concluzii sondaj

MOTTO: "Eu nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine."

Ceea ce am scris mai sus vă dedic fiecaruia in parte pentru că nici o propoziţie nu ar putea reflecta mai bine ceea ce simt eu pentru voi.
Şi acum să intrăm in explicarea acelui sondaj atat de controversat pentru voi. Scânteia de la care a plecat acel sondaj a fost postarea "Neaţa" de pe blog de la George Şerban. Cine nu a citit acea postare poate merge pe blog la George să o citească. Şi ce m-am gândit eu sâmbătă seara, hai să pun de un sondaj.Îmi cer scuze de la voi că acel sondaj a cam pornit cu "stângul", dar până la urmă şi-a atins scopul pentru care l-am făcut. În parte am spus si in comentarii de ce am făcut acel sondaj, vroiam părerile voastre pentru a-mi face o autoanaliză(ce pompos sună), părerile au fost diverse şi foarte bine că au fost aşa, criticile acolo unde au fost le-am băgat la cap unele rezultate se şi văd de la criticile voastre(cu puţin ajutor de la voi). Nu ştiu cum sunteţi voi fără mine dar sigur ştiu cum sunt eu fără voi, mai "sărac". M-am bucurat de asemenea şi de laudele voastre, aş fi ipocrit să nu o recunosc şi poate cel mai mult m-am bucurat că mulţi dintre voi mă percepeţi ca pe o persoană sincera, să ştiţi că aşa şi este(ce-i in tărtăcuţă aia e şi pe guruţă) ăsta sunt eu. Nelămuriri daca aveţi le dezbatem pe parcurs. Sunt aici pe parcursul serii aşa că vă aştept cu comentariile si întrebările.

55 de comentarii:

Lucia Verona spunea...

Nu te mai autoanaliza atîta! Eu refuz să-ţi dau o notă. Cum să dau notă unui prieten? Toţi prietenii mei au nota maximă din oficiu, nu că n-ar avea defecte, ci pentru că viaţa mea ar fi mai săracă fără ei. Ce m-aş face eu fără întrebările şi comentariile tale noaptea pe la 1 sau dimineaţa la cafea? Ce spunea George Şerban este adevărat pentru fiecare dintre noi. Şi fiecare din noi aduce celorlalţi ceva - o nouă faţetă, o dimensiune în plus, un alt mod de a privi lucrurile sau poate un zîmbet, o vorbă bună.

Lucia Verona spunea...

Dacă vrei să faci ceva pentru mine, schimbă fundalul blogului, să-mi fie mai uşor să te citesc :)

codeus spunea...

Never ever. Ăsta mă reprezintă. cu părere de rău Lucia fundalul rămâne aşa cum este.

Lilick spunea...

Ei, bravos. Bine ca te-ai lamurit cat de cat. Sau...nu? :)

codeus spunea...

Lilick pentru mine experienţa asta cu sondajul a fost foarte buna, se şi vede pe blog sau...nu?)))
dincolo de glume sau alte lucruri era necesar sa fac aşa ceva(chiar daca nimeni nu a mai facut vorba voastra).Scala, scara cu note nu a folosit de fapt la nimic eu vroiam sa văd ce "impact" am produs asupra voastra. părerile voastre au contat foarte mult pentru mine. Trebuie să recunoşti că abia acum am aflat de la tine niste pareri despre mine.

Lucia Verona spunea...

Faci cum vrei, e blogul tău, e casa ta, zugrăveşti cum vrei :) Dar pe mine mă dor ochii foarte rău cînd citesc pe fond negru.

codeus spunea...

Sincer îmi pare rău dar cred că nici nu mi-aş putea permite să schimb fundalul. Culoarea asta s-a impus in conştiinţa colectiva

Lucia Verona spunea...

Ei, cu asta m-ai omorît :))

eu voios spunea...

bre eu ma alatur lui lucia
sa schimbi fundalul asta NEGRU
ai prea multa lumina de dat si tu ne tii cu negru!
dar ne putem obisnui si cu never ever
prietenii ii iei asa cum sunt
si te bucuri ca sunt sanatosi si gata oricand sa ti spuna o vorba buna
oricum esti ce esti indiferent de punctaj si de parerile noastre

eu voios spunea...

o sustin pe lucia pana in panzele ALBE

GS spunea...

Repet ceea ce ti-am scris si pe blogul meu. Prieteni! :)

eu voios spunea...

si din ce am mai citit si eu ici colea negru e o culoare a depresiei
chiar nu dai semne ....
dai semne de soare si lumina
lucia,lucia,lucia,
stegulete, baloane si sustinere MAXIMA

codeus spunea...

For D asa e prietenii îi iei aşa cum sunt.pentru că dacă nu i-ai lua asa nu ti-ar fi prieteni. Să mă explic este o vorba "neamurile ţi le dă D-zeu sunt cum sunt nu ai ce alege, prietenii ţi faci singur si atunci poţi alege

codeus spunea...

for all prieteni forever
D cum de nu esti pe mess?

codeus spunea...

uite că mi-aţi dat iar pitici pă creier. pun de un sondaj iar da ăsta mai lung sa vedem caţi voteaza pentru schimbarea culorii din fundal.)))

eu voios spunea...

se spune ca neamurile si vecinii nu ii alegi
pe mess nu prea intru de acasa
am vazut ca lucia pe 24 mai are cenaclu
ar trebui sa te duci si tu
cred ca va fi super

eu voios spunea...

eu voi vota de 1111111000000010101010101010101010 pe zi sa vedem LUMINA
este o tara libera(?) si pot sa spun ce vreau

Neliniştitu' spunea...

Şi pentru că tocmai ţi-ai dat seama că lumea te percepe cam cum te percepi şi tu (ce fericire pe tine, he-he!), eu votez pentru schimbarea lu' negru în altceva care să te reprezinte (sic!) şi pentru facerea a ceva asupra textului la articole: ori e prea mare, ori coloana e prea îngustă.

codeus spunea...

D mi-aş dori să pot fi acolo cu ei la Ogrezeni. din păcate nu se poate. S-ar putea să plec la Şuncuiuş după 20 mai dar nu e nimic sigur

codeus spunea...

Atunci voi vota eu pt toţi şi ramâne aşa cum este cui nu-i place să nu se uite)))

eu voios spunea...

nu se stie niciodata....

codeus spunea...

neliniştitu stai liniştit ))).au fost foarte multe chestii în comenturile de la sondaj care nu le-am înşirat aici da-mi sunt de folos.Şi să-ţi mai spun o fază.atunci când vorbeşti unei asitenţe ai posibilitatea sa-i analizezi pe cei din faţa ta să-ţi adaptezi vorbele la ce auditoriu ai.Aici nu ai cum şi atunci o mai dai şi în bară.Aici nu ştii cine te va citi şi te va întoarce pe toate feţele

Anonim spunea...

Ahaaaa. Asta fu?
Io n-aş avea curaj:)

codeus spunea...

De ce Gărgăriţo să nu ai curaj. Eu am avut numai de învăţat şi nu regret că am făcut asta.

Loreley spunea...

Eu zambesc (si vin tarziu, ca de obicei, dar tot vin, dupa cum vezi). Si eu as vota pentru schimbarea culorii de fundal desi m-am obisnuit cu ea si rimeaza cu "Codeus"... Putem alege noi, cititorii, ce culoare vrem? Roz, de exemplu? Ah, n-o sa vrei roz (nici eu, voiam doar sa vad ce fatza ai face la propunerea asta, hihi). Bine, pune ce culoare vrei tu. Sau lasa negru. Sau mai pune de-un sondaj!

[D][S][N] spunea...

GATA! Bag comentariu ! :)
Eu zic asa, referitor la sondaj , ca nu e indicat sa le ceri oamenilor o parere intr'o chestiune sensibila dupa o paerioada de timp foarte scurta : eu o sa fac ceva asemanator, mai amplu putin, dar dupa 9 - 12 luni, pentru a lasa suficient timp tuturor sa isi formeze o parere cat mai avizata
Acum sa nu intelegi ca te jude c pentru demerdul tau oarecum grabit, ci doar imi psun o parere.
Daca tu ai simtit nevoia sa faci un asemena exercitiu atat de repede, e alegerea ta. Daca ti'a fost si de folos, cu atat mai bine!

Lucia Verona spunea...

Codeus, niciodată nu vei putea fi pe placul tuturor. Nimeni nu poate. Nici nu e nevoie. Important este să-ţi placă ţie ce scrii. Noi, prietenii tăi, suntem alături de tine. Iar ceilalţi... Să fim serioşi, nu poţi fi prieten cu toată blogosfera! :)

[D][S][N] spunea...

nu te lasa usor influentat in privinta felului in care arata blogul !
zic ca e important sa se potriveasca in buna masura personalitatii proprietarului, si intr'o oarecare masura trebuie tinut cont si de parerea celorlalti, dar numai in anumite chestiuni, pe care tu le alegi.

Loreley spunea...

Subscriu la ceea ce spune doamna Lucia, chiar nu poti si nici nu trebuie sa fii pe placul tuturor. Mai fa sondaje, daca vrei, despre culoarea blogului sau, stiu eu, despre altceva, dar nu unul ca asta... Parerea mea.

codeus spunea...

Oana ce zici fatăă?!!!ROZ mai sa fuga scaunul de sub mine))).mă bucur că ai ajuns şi tu. Dar chiar nimeni nu observă schimbările? aici ar merge aia cu scărpinatul in cap

codeus spunea...

Lucia nici nu intenţionez aşa ceva să fiu pe placul cuiva.Eu am facut ce am facut poate şi pt a lua "pulsul". să văd dacă "urlu"in pustiu sau mă baga si pe mine cineva in seama pe unde umblu in blogosfera

codeus spunea...

Dragoş uităte puţin mai sus la un coment de al meu acolo unde am spus ca nu mai schimb nimic cui nu-i place sa nu mă citescă)))

Loreley spunea...

Ba eu am observat cate ceva! M-am intors sa te tachinez, voiam sa te intreb pe unde umbli sau daca dormi, dar vad ca esti la datorie. Rozul meu si-a facut efectul :))))))))

dalila spunea...

nu cunosc nici o cale sigura care sa duca la succes,dar cunosc una care duce sigur la insucces:incercarea de a-i multumi pe toti.
nu eu am spus asta ci un nene mai in varsta (muuult)
important e sa fii fericit

Loreley spunea...

@Dalila: Foarte corect! :) Subscriu!

codeus spunea...

Oana rozul tau nu numai că m-a trezit da mi-a "dat"şi una dupa ceafă)))

dalila spunea...

multumesc oana
sa stii ca eu sunt inebunita dupa roz
asta asa ca intre fete...

codeus spunea...

helău blogul ăsta e al unui băiat.Ce faceţi fetelor imi puneţi fundiţe?!!!)))

codeus spunea...

uite ce se întâmplă când laşi lumea să ţi se urce in cap)))

Loreley spunea...

Draga Codeus, ne place de tine si de blogul tau, de-aia ne (permitem sa) ne facem de cap! Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca ne-ai lasa pe noi sa decoram pe-aici!
Si-apoi rozul e o culoare vesela, plina de optimism!
:))
Gata, tac, nu te mai stresez in roz!

Loreley spunea...

@Dalila, ce zici, deschidem ferestrele la Codeus, invitam soarele, punem vaze cu flori? Intram cand nu e el acasa! :)
Ma pricep la zugravit si pus tapet! Sunt maestru (in devenire)!
Camera "mea" pe care o impart cu sotul e asa: doi pereti verzi, doi pereti albi cu fluturi! Perdele verzi, cu margarete mari, galbene si rosii. E foarte frumos! Asa, tavan si podea albe, uitasem de asta.
(Cred ca a cazut de pe scaun acum, dragul de Valy, asa ca me opresc)

codeus spunea...

D-ne fereşte să las "copii" să se joace pe aici.Şi sa nu-ţi vină niscaiva idei ca nu ştiu ce fac, ştii tu la ce mă refer Oana

codeus spunea...

Şi pentru Dalila acelaşi avertisment că şi ea e in tema

codeus spunea...

astea sunt fetele mele dragi care au..cheia.Sper sa nu şi abuzeze de ea

codeus spunea...

Că atunci schimb...broasca

Loreley spunea...

Off, nu ne cunosti, glumim, nu ne hazardam sa facem schimbari adevarate, acelea le faci tu, cand si daca vrei! Voiam doar sa te tachinam!

Loreley spunea...

Avertisment: sa stii ca eu glumesc mult si fara preaviz, nu ma lua mereu in serios!
De la vorbe la fapte e o cale foarte lunga. Nu mi-as permite sa schimb ceva din ceea ce inseamna viziunea si creatia ta de blogger.
:)
Ah, ce-o sa-mi faci joi seara la cenaclu!

codeus spunea...

şi io de ce am pus acolo semnele râsului .pentru că te-aş lua in serios. ştiu de glumă

codeus spunea...

nimic din ce nu aş face la oricare dintre textele de la cenaclu. l-am citit aşa pe fugă incă nu mă pronunţ

Loreley spunea...

Ah, daca nu te pronunti e clar!
:)))

codeus spunea...

păi după o lectură pe fugă nici nu m-aş putea pronunţa.eu mă cam retrag. La 2 oricum îmi "reciclează" ăştia de la Blogspot blogul pt 10 minute

Lucia Verona spunea...

Şi s-a făcut lumină! Bună dimineaţa şi mulţumesc foarte mult!

codeus spunea...

Lucia ce nu fac eu pentru prieteni

Anonim spunea...

Fain, acu' e mult mai bine.

codeus spunea...

Uite cine îmi intră în casă. Mersy de vizită SkyRain. Ei ce zici de schimbări,le-ai observat? Şti tu la ce mă refer