BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

duminică, 12 aprilie 2009

Curiozitate

va provoc la un exercitiu.uitati-va la numele blogului si scrieti parerea voastra, cate intelesuri ar putea avea in romana in orice alta limba la care va ganditi voi.Hai sa vedem ce iese.si la urma o sa va spun eu de ce am ales numele asta dar asta mai incolo dupa ce vad cateva pareri de-ale voastre.asta ca sa nu influentzez pe nimeni>

9 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,
Am mai venit pe-aici uneori pentru ca te-am gasit comentand pe bloguri unde citesc si eu. Chiar am luat si o poza odata, de 1 martie, era frumoasa.
Habar nu am ce inseamna numele tau, Cod, Deus, pisici, nu stiu. Imi permit sa comentez nu pentru asta, ca n-o sa ghicesc si nici nu vreau, ci pentru poza: omule, nu ai alta mai frumoasa? E drept ca poza iti seamana, neslefuita, asa cum dau impresia si comentariile tale, si articolele si comentariile (eu ma gandeam la un Ilie Moromete mai cizelat), acum poza asta face parte din peisajul "Codeus", oamenilor le-ar veni greu probabil sa te identifice cu alta imagine dar totusi... Nu vrei sa o schimbi?
Pentru rest, cum scrii, fara "fasoane", inteleg, nu esti scriitor, prea putini sunt, nota bene pentru tine fiind ca esti interesat de ceea ce se intampla in jur si esti sensibil (si perseverent), dincolo de neslefuire si alte aparente, deci felicitari!
Eu nu am blog si probabil n-o sa-mi fac, nu am timp, abia ajung sa mai citesc sau sa mai comentez cateodata, deci o sa fac parte dintre semnaturile anonime!
O zi buna,
OGLM Anonimous :)))))

Anonim spunea...

P.S.
De unde e poza cu satul in (re)constructie pe care o ai afisata la inceputul blogului? Foarte relevant! Eu nu mai sunt in tara de ceva vreme dar de fiecare data cand revin asta ma socheaza, fata de tarile prin care trec pana la granita, ca la noi se tot construieste, in ciuda crizelor de tot felul, pe cand la altii nu!
Evident, am incercat sa o copiez ca sa o arat la amici dar nu merge :(((. Sat din Oltenia, Muntenia? Moldova? Ca Ardeal nu cred ca e.
Salutari,
OGLM Anonimous :))

codeus spunea...

Multumesc de vizita.sa-ti zic de poza,asta sunt asa cum eram intr-o zi obisnuita.nu am intentia de a face din blogul meu un cont de hi5 asa ca nu am si nici nu vreau poze"artistice"Satul e Suncuius la 60 de km de Oradea,poti da cautare pe google si o sa vezi ca e vorba de o comuna din Bihor.nu cred ca cosmetizarea si-ar avea rostul,realitatea e ..cruda uneori.iar cu numele si semnificatia lui daca mai ai rabdare vei avea si explicatia de ce l-am ales.Iar referitor la scris nu am de gand sa public nimic ceea ce scriu e brut fara corecturi fara intoarceri inapoi sa vad cum apare.Cu punctuatia nu am stat niciodata bine si cu conjunctia la fel.asta sunt si atata pot,dar macar gandesc.poza de 8 martie e din actualul loc unde stau gradina botanica din Jibou jud.Salaj.dar sa stii ca la fel ca in alta parte frumusetzea care o vezi acolo se termina la poarta gradinii botanicii la fel de deplorabil arata si orasul Jibou.

Anonim spunea...

Offfffffffffffff...
Multumesc pt raspuns si imi pare rau ca ai dreptate.
Anonimous

Anonim spunea...

De fapt esti simpatic in felul tau, original si simpatic. Autodidact pare-se, bravo!
Tot Anonymous

codeus spunea...

mersyptganduriletale bune..ceva tot ai "vazut"tu pe blog la mine daca ai continuat sa intri eu l-am facut l-am facut la 1 martie.si eu intru pe multe bloguri dar care nu-mi plac a2 vizita nu o mai fac acolo.sa ne auzim cu bine.calc. m-a "lasat"din nou s-a ars placa de baza bani ioc asa ca deocamdata scriu de pe la vecini.ne mai auzim

eu obosit spunea...

nu stiu ce inseamna CODEUS
dar e bine ca exista
cred ca am s al votez pe crin antonescu (ESCU)
numai basescu(escu)sa nu fie
cred ca noi avem o pb cu escu
noapte buna

codeus spunea...

Iti multumesc D..si eu voi vota tot crin doar pt simplu fapt ca atunci cand este undeva nu sta cu capul plecat ca si actualul..in primul rand pt ca e om .eu pe base nu l-am votat nici in 2004 tot pt ca nu mi-a placut ca om.a fost un sarpe si este in continuare.ne mai auzim

codeus spunea...

Si fiindca a trecut o saptamana de cand am postat macar pt cei care au scris si poate asteapta un raspuns Codeus e un nume de familie binenteles ca nu al meu.am intalnit o persoana in viatza mea cu acest nume acum catziva ani si mi-a placut cum suna numele .L-am folosit ani de zile ca nick pe net iar acum cand mi-am facut blogul si cautam un titlu a venit de la sine..Ar fi multe interpretari la el,dintre care sunt doua care le stiu eu co Deus ar veni cumva intr-o traducere mai libera in partasie cu D-zeu pt ca Deus inseamna D-zeu,impreuna cu D-zeu.Iar a doua varianta ar fi code us,us stiti ce e in engleza a folosi si code e codul deci "folositi codul",cum care?codul bunului simtz,codul bunelor maniere sunt multe coduri..va las si va mai astept prin zona