BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

joi, 2 iunie 2011

Dormi popor roman, Basescu "lucreaza"pentru tine

Daca nu as vedea cu ochii mei, nu mi-ar veni sa cred, dar se intampla. cu pasi marunti la inceputul primului mandat, in mod accelerat in al doilea, Basescu isi construieste statul aservit, adica mai simplu spus dictatura. intr-o Romanie "curva" Basescu face tot ce doreste. o sa spuneti ca am folosit cuvinte tari dar asa e. romani de multe ori prea comozi sa-si apere drepturile fundamentale, o opozitie interesata mai degraba de scaune, de gura de aer pe care o mai pot respira din pozitiile lor, chiar daca aerul asta este viciat de Basescu, ei se multumesc si cu atat. iar in departare se aude zanganit de catuse pentru intreg poporul roman, putini sunt cei care le aud. cand o sa se intample cu adevarat, o sa fie prea tarziu, mult prea tarziu sa mai facem ceva. atunci ne vom caina pe la colturi si ne vom pune intrebarea cum a fost posibil, dar vom ramane cu intrebarea.
Iar acum adresez o intrebare opozitiei, tuturor celor care din pozitiile care le detin pot cu adevarat face ceva. Cand aveti de gand sa renuntati la oportunism si sa faceti ceva pentru apararea democratiei, sa faceti exact ceea ce ati fost pusi sa faceti cand ati fost alesi. vine un moment in viata unui om in care este pus sa aleaga, sa ia o decizie majora, care-l afecteaza pe el dar si pe cei din jurul lui. la voi acel moment este acum, nu maine, nu in 2012. pentru ca deciziile voastre ne afecteaza pe toti nu doar apropiatii vostri, ca in cazul unui om obisnuit. Deci va mai intreb ce o sa faceti? o sa continuati a fi "curve" sau o sa faceti ce trebuie si o sa deveniti adevarati oameni politici, pentru care binele tarii si a poporului pe care-l conduc e mai presus de binele personal

3 comentarii:

Matilda spunea...

Dictatura lui Băsescu a debutat de mult, dar opoziţia picotează...
Vai de noi, ceilalţi, care nu suntem oameni politici !

codeus spunea...

a trebuit sa citesc de doua ori, in prima faza am crezut ca ai scris ..picheteaza. era o gluma buna, opozitia si pichetarea )))

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!