BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

duminică, 16 ianuarie 2011

Cocina



Facand o comparatie plastica lumea politica din Romania se aseamana cu o cocina de porci. Cand intri in ea este practic imposibil sa nu te manjesti. Daca nu vrei tu sa te manjesti, nici o problema, te vor manji altii. Iti trebuie muult "sapun si apa" ca sa ramai cat de cat curat. Ii privesti pe fiecare in parte detasat si facand comparatii iti dai seama cu ce fel de porci ai de a face. Unora dintre porci le place sa se tavaleasca prin noroi, cu cat mai murdari cu atat mai bine. Sunt multe exemple in sensul asta, nu dau nume. Alti porci se caca oriunde si oricum inclusiv in asternutul care dorm, iar nu dau nume, dar ca o observatie sunt cei care se caca inclusiv in propriul partid. Altii incearca sa se mentina curati, se caca unde trebuie, asternutul e curat, de tavalit in noroi nu se tavalesc. Din pacate astia din ultima categorie sunt o rara avis prin politica romaneasca

P. S. Poza e facuta de Anka, o buna prietena, anul trecut undeva in Romania

4 comentarii:

Ifim spunea...

Am nimerit cum nu se poate mai bine: după zodiacul chinezesc, sunt în zodia porcului. Eu nu am treabă cu asta, dar soţia mea mă monitorizează.
Auzii de la Renata că voiai să-ţi tai blogu'. Când ai avut asemenea gânduri? Înainte sau după Crăciun? Să tai aşa frumuseţe de porc, scuze, blog!? Toate cele bune, Ifim

codeus spunea...

Ifim multumesc de vizita. daca te uiti doar cu doua postari in urma o sa vezi raspunsul la intrebarea ta
aaa si eu in zodiacul chinezesc sunt capra. impreuna cu faptul ca in cel european sunt scorpion denota multe. e o combinatie exploziva pentru personalitatea unui om )))

Matilda spunea...

Ai dreptate, Cody, nici măcar nu sunt nişte porcuşori de Guineea ! Foarte mulţi politicieni sunt porci româneşti, cu şoriciul gros şi grohăituri infecte !
Poza se încadrează de nota 10 la postarea ta.

codeus spunea...

Multam Matilda