BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Yes Sir, this is the land of Papura Voda

Oare ce mai urmeaza? citesc in Evenimentul Zilei si ma frec la ochi, nu-mi vine sa cred

Vrăjitoria ar putea fi inclusă în nomenclatorul de meserii

Ghicitul în cărţi, cafea sau tarot ar putea devenei o nouă meserie, introdusă chiar în nomenclator, potrivit unei propuneri legislative privind practicile oculte, iniţiate de 25 de deputaţi.

si iata si aici, potrivit aceluiasi ziar, motivatia celor 25 de "dobitoci" pentru aceasta initiativa

"Pragul palatelor aurite, în care sălăşluiesc aşa-zisele vrăjitoare, este trecut zi de zi de oameni naivi, dispuşi să lase sute şi chiar mii de euro, în speranţa că persoana iubită va reveni în viaţa lor, copilul se va însănătoşi, în ciuda faptului că suferă de o boală incurabilă, sau că nu îşi vor pierde slujba", se arată în expunerea de motive a iniţiatorilor proiectului.

Mai fratilor Vrajitoria trebuie pedepsita nu legalizata, v-ati tampit cu totul? in loc sa faceti o lege care sa pedepseasca aceste practici medievale, voi vreti sa le faceti si carte de munca. Daca nu as avea o stare de consternare mai ca as crede ca e o gluma si as rade, dar nu e

2 comentarii:

Matilda spunea...

Teo Trandafir vrea să legalizeze prostituţia, Eba n-are nimic împotriva drogurilor...Vrăjitoarele, care în majoritate sunt ţigănci, se pot bucura şi ele de atenţie, doar ţiganii sunt prietenii preşedintelui, nu-i aşa ?

codeus spunea...

Matilda, eu nu-mi revin din soc