BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 2 aprilie 2010

Avem ..."valoare"

Cum astazi este ziua violet m-am trezit de dimineata ca am treaba si ce mi-a fost dat sa aud la stiri. D-nul "Sida", cum care? ala care este iubitul Elenei Basescu a fost numit pe post , unde credeti? tocmai la Ambasada Romaniei de la Paris. nu-mi vine sa cred, ce e cu tara asta fratilor? dupa ce a plecat proasta satului sa ne reprezinte la nivel european acum i-au trimis si iubitul si nu oriunde, pe langa ca nu are nici cea mai mica legatura cu pregatirea diplomatica nu s-au multumit naibii sa-l trimita, daca tot "micul print" si-a dorit un post intr-o ambasada, undeva intr-o tara de care nimeni nu a auzit. nuuu ei l-au trimis tocmai la ambasada din Paris, daca tot ne facem de rahat la Bruxelles de ce nu am face-o si la Paris.Mai oameni treziti-va , ce drac mai trebuie sa se intample ca sa dam dracului de pamant cu ,nici nu stiu cum sa le mai spun, cei care au ajuns sa ne conduca

6 comentarii:

Anonim spunea...

PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
* Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

Aurelian spunea...

Consider ca MAresalul Ion Antonescu poate raspunde mai bine decat mine:

"Fii om, fii drept şi recunoaşte că, pe deasupra ambiţiilor, intrigilor şi urilor, este Patria, este veşnicia neamului, şi că acolo trebuie să ne întâlnim totdeauna, chiar dacă nu ne înţelegem de fiecare dată."

Anonim spunea...

Hai ca am facut-o si pe asta ! :D

codeus spunea...

Alex inceputul e greu..restul vine de la sine )))

simona ionescu spunea...

Paste fericit, Cody!

codeus spunea...

Simona multumesc, Sarbatori Fericite iti spun si aici inca odata