BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

marți, 30 martie 2010

Mai vrea unul...la anul

Incompetenta Guvernului ne-a adus in situatia da a lua bani de la FMI in nestire. situatia se agraveaza de la o zi la alta. fara sa se gandeasca sau sa clipeasca Basescu a aruncat azi stirea ca la anul mai vrea un imprumut, adica dupa ce ca sunt cum sunt si cheltuiesc fara cap banii, nu se opresc nici macar acum.solutia lor este -indatoram tara, ca de solutii nici vorba. am ajuns in momentul in care tara asta in mare parte traieste pe datorie, externa binenteles. Oameni buni cand va veti trezii? atat guvernanti cat si opozitie si societate civila. vreti cu tot dinadinsul sa ajungem in situatia Greciei. si la ei a fost in guvern incompetent care a mintit si a luat imprumuturi fara sa gaseasca solutii reale. ce o sa facem in momentul in care Romania o sa intre in incapacitate de plata?

2 comentarii:

Matilda spunea...

Incompetenţi, infatuaţi, iresponsabili. În loc să încurajeze economia şi să creeze locuri de muncă, ei se împrumută pe buzunarele noastre, şi aşa goale...Nu ştiu, Cody, cît mai pot răbda oamenii, dar bine nu va fi.

Aurelian spunea...

Nimic nou sub soare...
repere istorice:
de la Burebista pana la Basescu..
dpvd istoric, de la tradarea primului ni se trage totul.., acela a fost momentul critic al Tracilor.
Ai o singura sansa in viata. A noastra a fost cea de mai sus, situatia actuala este doar agonie intre MORTUA EST si RIGOR MORTIS.