BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

marți, 8 septembrie 2009

Zice ca pleaca...acasa



Zice ca pleaca acasa daca legile invatamantului nu trec. hai sa mori tu,chiar o faci sau ne aburesti si tu ca seful tau care de 5 ani incoace a plecat de atatea ori si tot acolo e. A devenit un fel de "muschi" al Cotroceniului, muschi din ala de padure nu muschi de voinic stati linistiti. chiar cand am fost zilele trecute la Bucuresti si am trecut pe langa Cotroceni m-am uitat sa vad cat de afectat este de "raul"asta. si revenind la mister Boc, pai D-nule Boc io ti-o zic ase ca simplu om de la obraz avand in vedere ca sotia matale este in invatamant ma mir ca nu ti-a dat cu sucitoarea in cap cand te-ai hotarat peste noapte sa dai peste cap invatamantul prin ordonanta de urgenta si colac peste pupaza si fara o consultare prealabila cu cei din sistem. legile astea fac parte in orice tara din pachetul de legi fundamentale care afecteaza viitorul unei tari intregi pe termen lung deci trebuie sa fie discutate si rasdiscutate si trecute prin tot sistemul parlamentar, parerea mea, nu sa le treci dumneata prin ordonanta de urgenta ca tot nu am inteles care e urgenta daca nu e o situatie in care sa se reglementeze ceva si nu mai e timp. mai fratilor din parlament si mai ales PSD-istilor voi ce dracu paziti acolo de nema nimic nu iesiti la rampa sa-i dati astuia peste "botic"

2 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Păi dacă nu trece pachetul de legi pe care-şi asumă răspunderea, deci dacă va trece o eventuală moţiune de cenzură, trebuie să demisioneze. Aşa zice Constituţia. Şi vom avea criză de guvern şi poate pe Udrea prim-ministru.

codeus spunea...

D-ne fereste, asta ne-ar mai lipsi sa ajunga "ţaţa" prim-ministru. tocmai de aceea am facut apelul la PSD-isti pentru ca sunt singurii care pot face ceva,oricum de dragul unor alegeri care bat la usa nimeni nu trebuie sa inchida ochii la niste legi care nu vor aduce nimic bun in viitor in invatamant. si asa e varza.in privinata legilor astea lucrurile trebuie cantarite bine si facut odata reforma care sa aduca sistemul pe un fagas normal, pentru ca nu este un sistem pe care sa-l tot schimbi dupa cum se schimba conducatorii,trebuie facuta o reforma care sa aiba cel putin 20 de ani de aplicare.