BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

joi, 10 septembrie 2009

Trantorul

intr-o zi de toamna plictisit de toate cele si lenes, obosit dupa ce-si facuse de cap pe la cateva chefuri cu miere oferita de unele albine care-si urmareau un interes, el se hotara sa faca niste inspectii neanuntate pe la intrarile imparatiei pe unde-si facea el veacul, nu de alta da sa vada cat sunt de vigilenti paznici, ca poate intr-o zi le gaseste o slabiciune de care sa profite din plin. ei bine se duse foarte plin de sine ca doar unul singur era trantorul toti il stiau si ce-i fu' dat sa vada si sa auda, paznicii erau la locul lor si nu numai atat dar pareau foarte hotarati sa-i tina piept si chiar sa-l apostrofeze. Nu-i venea sa creada ,cum se poate una ca asta pe El sa-l ia la rost niste amarati de paznici, ca doar in anumite situatii nici "regina" nu l-a contrazis. cum si-au permis sa-l contrazica si chiar mai mult sa-l ia la rost. a virat 180 de grade si a plecat plin de ura si de planuri de razbunare la adresa lor fara sa-si dea seama ca e pierdut, toamna era aici, acusi o sa vina si iarna si el va "muri" fara sprijinul lor. se credea invincibil deasupra tuturor si inca nu realiza ca este doar un trantor care fara ei si ele nu va putea supravietui.

PS in urma evenimentelor se pare ca trantorul a trimis o scrisoare deschisa "reginei", poate vrea sa-si repare onoarea terfelita, asta binenteles daca ar avea o urma de onoare

8 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

O sa-l ia albinele, o sa-l infasoare in miere si o sa-l arunce de la etaj. Hihi! :))

codeus spunea...

e posibil si asta, ma "tem" insa ca o sa "moara" de foame la iarna, nu o sa mai fie tratat ...regeste )))

Lucia Verona spunea...

Cody, ai trecut la fabule, ce idee nostimă!
Deşi el nu e nici măcar un trîntor autentic, e chiar hiperactiv, numai că nu reuşeşte să realizeze nimic.

codeus spunea...

trebuia sa se incadreze in poveste si cum doar trantorii le incurca pe albine...

GS spunea...

Draguta fabula! Dar, daca tot te-ai apucat, poate intrevezi ceva si pe la un ... ospiciu. Eroul poate fi tot el. Adica nu ca ... poate fi. E chiar recomandabil :)

codeus spunea...

buna idee George, voi reflecta la ea, mai sunt pe acolo Napoleoni si alte personaje istorice, de ce nu ar fi si el in carne si oase nu doar numele lui.

Neliniştitu' spunea...

Bre, e de politică, ha? :))

codeus spunea...

este de politica normal Adi dar e sub acoperire )))