BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

duminică, 6 septembrie 2009

Bocometru

Acesta este un aparat de inalta rezonanta inventat recent,nu-l cautati in Dex pentru ca inca nu a fost introdus acolo dar membrii Academiei au promis solemn ca la sedinta urmatoare vor avea pe ordinea de zi si acest lucru. ei si ce face acest aparat o sa ma intrebati, pai are o multitudine de functii dar doua se detaseaza clar. masurarea fidela si de inalta calitate a slugarniciei fata de o anume persoana iar a doua calitate masurarea la fel de fidel a prostiei,nu spun a cui, las loc imaginatiei fiecaruia. probabil in viitorul apropiat omenirea nu va mai avea nevoie de acest aparat,care iar probabil va fi abandonat undeva pe un raft unde-l va acoperi uitarea si praful. Nici o legatura cu vreo persoana, in viata sau nu.

4 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Cody, mă tem că eşti prea optimist. Crezi că dispar atît de repede slugărnicia şi prostia? De acord însă că schimbarea unităţii de măsură ar fi deja un mare cîştig. Calculul în boci şi miniboci mă plictiseşte foarte tare.

codeus spunea...

pai in sensul prim care l-ai spus sunt de acord atat timp cat exista oameni astea nu vor disparea. chestia a doua este ca,o sa-ti spun un secret acum, acest aparat s-a dovedit ca de fapt are grave greseli din constructie si e pagubos din cale afara pentru cei care-l folosesc

GS spunea...

De dimineata, ma obsedeaza incontinuu o intrebare apasatoare si ... distractiva. A cui, prostie se masoara, oare, cu bocometru. Sau, poate, pe prostia cui a fost etalonat aparatul? :)

codeus spunea...

tocmai de aceea am lasat sa va zburde imaginatia sa nu fiu acuzat ca.... :)