BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

miercuri, 17 februarie 2010

"Spiritul civic" la romani

ma plimbam ca de obicei in fiecare seara pe "Corso-ul" meu cand pe langa mine e trecut o masina de mare tonaj incarcata cu saci plini cu stiuleti de porumb. La cativa zeci de metri mai in fata mea trei saci din remorca s-au "hotarat" brusc sa paraseasca masina. cei din masina nici nu au observat continuand drumul. in spatele lor una dintre masinile mici a oprit si in cateva secunde a incarcat sacii cu porumb in portbagaj, asa sparti cum erau si pe sosea a mai ramas o gramada buna de stiuleti amestecati cu multe boabe rezultate din cadere. nu pentru mult timp, dupa plecarea masinei mici a oprit un biciclist care a strans tot ce se putea strange si a plecat si el. nu pot decat sa "admir" spiritul civic de care au dat dovada niste oameni care in mai putin de 5 minute au curatat carosabilul de "impuritati"

11 comentarii:

Matilda spunea...

Hihihi ! Toata lumea a fost multumita...

codeus spunea...

da Matilda cred ca au fost multumiti, mai putin cei care si-au pierdut marfa, dar asta o vor constata la destinatie. pana acolo cine stie cati saci vor mai pierde. erau cu numar de Bistrita Nasaud

Lucia Verona spunea...

Ai umor, Cody! :)

codeus spunea...

daa, si eu care credeam ca aia din sosea aveau umor.

Theodora spunea...

Spirit civic sau foame???!!! :)

codeus spunea...

Theo de ce crezi ca am pus ghilimelele?

Elisa spunea...

Lacom si biciclistul ala..sa nu lase el cateva graunte si pentru pasarile cerului???!!! :))))

codeus spunea...

ei cateva tot au ramas Elisa, ca au mai trecut masini peste ele. deci urma "dezastrului" tot a ramas

acuvio spunea...

am venit prin linkul din NBD, link dupa link.
Cunosc cazul, acel porumb din camion era de furat si apartinea statului, camionul fiind oprit citiva km mai departe unde a fost recuperat porumbul. Daca aveti date despre numarul masinii sau identitatea biciclistului va rog sa ni le furnizati pt a recupera intreaga marfa. O sa fiti convocat si pt a da o declaratie completa iar ulterior veti fi citat ca martor pt acest caz. Va multumim pt informatiile furnizate si buna colaborare ca cetatean.

codeus spunea...

da Acuvio doar ca asta se intampla exact acum in 17 februarie, statul nu mai cultiva de vreo 20 de ani nimic, el doar fura.

acuvio spunea...

sper macar ca ti-a placut comentul meu varianta 1.
Varianta 2 te felicit ca nu ai intervenit. Daca la interventie nu te pocneau cei cu masina biciclistul sigur iti reaseza spiritul civic la locul lui.
Aici era vorba de niste stiuleti amariti, daca aveai norucul sa-ti afimi spiritul civic la o casa de schimb valutar mai aveam un erou post mortem si un blog mai putin.