BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 19 februarie 2010

Alocatia-drept sau moft?

Cred ca orice om sanatos la cap cu pregatirea necesara sau nu, nu o sa poata contesta dreptul fiecarui copil din tara asta la alocatie, ca e copil de familie bogata sau saraca. acest drept NU este contestabil.
Dar iata ca exista si frustrati ca altfel nu le pot zice care-si permit sa conteste acest drept al oricarui copil doar pe motivul ca parintii sunt bogati. exemplu ar fi asa zisa ziarista Daca nu as vedea data as zice ca acest articol a fost scris undeva prin anii '46-'48 cand "nemernicii" de chiaburi traiau pe spinarea saracului popor. iar la final ca sa nu sarim toti oamenii normali in capul ei Domnita asta scrie ca de fapt articolul ei e doar un pamflet. te anunt d-na ziarista ca nici macar in gluma nu poti scrie asa ceva.
Deci sa ne traiesti Nea Seitane ca vad ca de "luntrasi" nu duci lipsa pentru idioteniile care le faci.
iar in contrapondere pentru cat de profesionista e ziarista de mai sus am luat un articol pe aceeasi tema si culmea publicat de un ziarist tot pe site-ul respectiv. nu-ti trebuie prea multa minte ca sa vezi diferenta de profesionalism dintre cei doi

3 comentarii:

Matilda spunea...

Sa-si taie salariile lor, nu alocatiile copiilor. Copiii sunt copii , indiferent de salariul parintilor, nu trebuiesc discriminati !
De fapt, am si postat o mica rautate la mine pe blog.

Lucia Verona spunea...

Cody, dacă vrei să citeşti ceva într-adevăr corect şi documentat pe tema asta, vezi la Mădălina.

codeus spunea...

am citit si la Madalina.