BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

joi, 1 martie 2012

Punte peste ani

astazi se implinesc 3 ani de cand acest blog exista. pe 1 martie 2009 am pus prima postare. am "plecat" la drum cu sentimente amestecate, plin de sperante, incercand, cu un amatorism care astazi ma face sa zambesc, sa intru intr-o lume de care abia aflasem la data respectiva. nici Blogosfera nu era ce e astazi, chiar daca unii aveau bloguri la data respectiva de ceva vreme, parca era alta lume atunci, se facea totul din placere, si nu vorbesc doar de mine. acum parca s-a profesionalizat si blogosfera, am senzatia ca a devenit un fel de presa, mai rece, fara entuziasmul de atunci. poate unii ma vor contrazice dar eu asta simt. e adevarat ca eu analizez prin prisma a ceea ce a fost in cazul meu, dar cred ca nu sunt singurul care gandeste asa. A fost o etapa in viata mea, un lucru care in felul lui si-a pus amprenta puternic in viata mea, si ma refer inclusiv la viata mea din off-line nu doar aici in on-line. am cunoscut oameni si am fost in locuri in care nu as fi fost daca nu era blogul. imi place sa cred ca nu a fost doar un moft in viata mea si probabil chiar daca cumva blogul a "murit" urmarile lui le voi vedea inca peste multi ani de acum incolo.

7 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Cody, este foarte exact ce spui. Și vreau să te felicit pentru evoluția ta. Nu numai că ai văzut multe, că ai cunoscut oameni și locuri, dar scrii mult, mult mai bine. Aștept o carte. :)

Matilda spunea...

Poţi spune că eşti mai bogat acum, cred că înţelegi ce vreau să spun...
Dna Verona ţi-a aruncat mănuşa : pune mîna şi scrie !
Blogului tău îi doresc mulţi ani de-acum încolo, şi cît mai mulţi cititori !

Matilda spunea...

Şi cum mama lui blogger ne-am fi cunoscut, noi cei din " Clubul de la Ogrezeni" dacă nu bloggeram ? :))

codeus spunea...

Multumesc mult Lucia. referitor la ultima parte am scris undeva " a murit", faceam cumva referire si la mine nu doar la blog. Blogul nu a murit pentru ca as fi avut alte prioritati ci pentru ca intr-un fel am "murit" eu ))))

codeus spunea...

))))Matilda intotdeauna optimista )) optimista de serviciu pentru...altii. Multumesc. raspunsul dat Luciei e valabil cumva si pentru tine

Matilda spunea...

OK, am înţeles ! Dacă "pun mîna" pe vreo leapşă, atît îţi trebuie să nu te bagi ! :))

Lucia Verona spunea...

Cody, mă fac că nu am auzit ce-ai spus.