BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

marți, 20 decembrie 2011

Viata sau....? Motive de a trai sau nu

Lucia Verona ne da tema de casa. intr-o lume tot mai cenusie ca sa nu spun de-a dreptul neagra ne provoaca sa insiram motivele pentru care merita sa traiesti.
Iti spun drept Lucia ca eu am ajuns la capatul sforii, nu mai am nici un motiv sa traiesc, mi-am epuizat pana si sperantele. daca inca traiesc este pentru ca probabil o fac din inertie, nu am ajuns in pct ala din care nu mai exista spatiu de manevra, pana si pentru a trece..dincolo iti trebuie curaj, contrar mentalitatii multora ca sinucigasi sunt lasi, nu e asa, chiar si pentru asta iti trebuie o doza de curaj pentru ca intervine instictul de supravietuire. Dumnezeu probabil nu o avut ce face, o fost sugubat si pe langa viata ne-o pus si "lacatul" asta in noi.
ce mai e de zis? din partea mea nimic, ramane doar neantul, asa cum e gol si in sufletul meu

5 comentarii:

Matilda spunea...

Cody dragă, creştineşte n-avem voie să renunţăm de bunăvoie la viaţă. E un punct. Şi e corect, trebuie să mergem pînă la capăt, după cum ne este scris. Trăim doar o dată !
Al doilea : de unde ştim că, după ce recurgem la gesturi funeste, tocmai de a doua zi nu se întîmplă o minune şi în viaţa noastră ?
Vezi, deci tot viaţa...

codeus spunea...

parca iti aud vocea, sigur esti la Bucuresti?!!!

Lucia Verona spunea...

Cody, am şi eu momente cînd aş vrea să se termine tot... Matilda are dreptate cu minunea de a doua zi. Sigur, poate nu e nici o minune. Dar dacă este?

codeus spunea...

de-o viata tot astept minuni care nu mai vin. cred ca intr-o zi de toamna am murit si eu, desi mi-e greu sa recunosc si m-am incapatanat ani de zile sa cred ca viata merita traita. e amara cupa

Diana spunea...

Imi pare rau sa te gasesc in aceasta stare de spirit la inceput de An Nou :(.
Eu cred ca minunile se intampla in fiecare zi, insa nu stim sa le vedem suficient.
Lupta in continuare! Ai realizat mai multe decat crezi, pana acum.
Daca ai ramas fara energie, cauta ajutor la prieteni...
La Multi Ani!