BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

vineri, 11 martie 2011

Cartita

Nu e un secret pentru nimeni cine e in spatele acestor atacuri impotriva lui Voiculescu. Basescu lupta pe toate fronturile sa compromita pe oricine ar reprezenta o cat de mica amenintare la adresa lui. nu mai dezvolt aici lupta lui cu politistii de frontiera sau cu sindicatele. S-au scurs "rauri de cerneala" pe temele astea. Se foloseste de orice pentru asta. Lupta asta se duce si pe fata si pe fronturi subterane
acum de ieri incoace atacurile s-au concentrat impotriva USL-ului. O gramada de voci pedeliste au inceput galagioase sa-i sugestioneze lui Antonescu sa faca in cazul lui Voiculescu ce-a facut in cazul Musca!!! Am ramas masca. Din ce stie orice roman Musca a fost membru al Partidului Liberal, Voiculescu nu. Sa fie atat de prosti pedelisti?!!!
Dar iata ca nu doar pedelistii vocifereaza la comanda ci si d-na Saftoiu, membra PNL, fosta colaboratoare apropiata a lui Basescu. Oricat i-ar placea dansei sa scape de tinichea nu o sa scape niciodata nici daca se spala cu toata apa din Dunare. Si ceea ce face de o perioada incoace ma face sa cred ca nici nu a incetat sa colaboreze cu Basescu ci de fapt este o cartita a acestuia, infiltrata in PNL
Adevaratul scop al acestor atacuri e aruncarea in aer a USL, lucru de care Basescu si cei care-l inconjoara s-au ocupat chiar dinainte de nasterea USL-ului. Eu in locul liberalilor as fi mai atent la lupii care se dau oi. Basescu lupta cu toate mijloacele, atat curate cat si murdare. Daca o sa continuati lupta asta ca niste mironosite, domnilor din USL si in mod special liberalilor, atunci incep de pe acum sa ne plangem de mila, si as spune eu sa invat Ode la adresa mult iubitului conducator.
Iar d-nei Saftoiu eu i-as da in primul rand un avertisment si nu doar verbal ca data trecuta. V-ati stabilit obiectivele si punct, cui nu-i convine nu are decat sa plece la alta "caruta"

UPDATE Si iata si raspunsul lui Antonescu de azi. imi place de omul asta tot mai mult

Niciun comentariu: