BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

joi, 12 august 2010

Basescu si partidul

Stirea zilei de ieri este ca Basescu nu conduce PDL-ul, sau cel putin asta vrea sa ne faca sa credem. nu stiu cui foloseste declaratia de ieri, deja ne-am obisnuit cu divagatiile locatarului de la Cotroceni, ca pe noi oricum nu ne pacaleste. nici membrii cei mai fanatici ai partidului nu cred vorbele de ieri ale presedintelui, si pentru simplul fapt ca actualul presedinte al partidului d-nul Boc a fost si este ...pres inaintea lui Basescu. de cate ori am vazut ca asteapta sa iasa presedintele cu declaratii, sau cand iese Basescu cu ceva declaratii hop si Boc pe post de portavoce. deci nu tine faza cu "eu nu conduc partidul". nu mai pacalesti pe nimeni d-nule Basescu cu asemenea copilarie
imi pun totusi o intrebare, daca Basescu nu mai POATE candida la functia suprema in stat, ce urmareste cu o asemenea declaratie? menita ai spala imaginea, si ca de fapt el nu are nici in clin nici in maneca cu ceea ce se intampla in partid si la guvernare
Varianta cea mai neagra e ca doreste sa mai fie presedinte si dupa terminarea celor 2 mandate, dar oare va si reusi lucrul asta? ar insemna sfarsitul democratiei in Romania, atata cata mai este

3 comentarii:

Matilda spunea...

Probabil pregăteşte terenul pentru Nuţica...

codeus spunea...

daca mai ajunge si asta presedinta, atunci chiar merita poporul asta tot ..futaiul din lume

Anonim spunea...

La Mulţi Ani, tuturor Sărbătoriţilor purtători ai Sfântului Nume al Maicii Domnului, Maica Marie !
RUGACIUNE:
Prea Binecuvantata Stapana, Pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai anscut pe Dumnezeu Cuvantul mai presus de fire, pentru mantuirea noastra si Te-ai aratat ca o mare a darurilor Dumnezeiesti si rau pururea curgator al minunilor si reversi bunatati celor ce cu credinta alearga catre Tine!
Cazand inaintea Chipului Tau cel Minunat, ne rugam Tie prea buna Maica a Iubitorului de oameni Stapana! Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie Grabnica ajutatoare care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.
Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste celor inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite necazuri!
Izabaveste, Prea Milostiva Stapana, toate orasele si satele de foamete, de boale, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, si de orice alta nenorocire sau pedeapsa vremelnica sau vesnica, indepartand, prin indrazneala Ta de Maica, toata mania lui Dumnezeu!
Slobozeste pe robii Tai de slabanogire sufleteasca, de tulburarea patimilor si a caderilor in pacat, ca fara impiedicare, vietuind in veacul acesta, intru toata buna cinstire a Ta, sa ne invrednicim de vrednicile bunatati prin Harul si iubirea de oameni ale Fiului Tau si Dumnezeului nostru, caruia sa cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna cu Cel fara de Inceput al sau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin!
http://www.youtube.com/watch?v=D00g_6ae_WA&feature=player_embedded
Doamne Ajută !