BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

miercuri, 7 iulie 2010

Futu-i pachetul măsii



De cand am vazut enormitatea, nu ca ar fi singura din partea lui Boc, m-au apucat frisoanele, cand imi vine sa rad ca idiotul, cand ma apuca toti dracii de nervi. Bai Fratilor e groasa rau, daca asta este prim ministru Romaniei mai bine ori ii dam dracului de pedelei din fruntea tarii ori ne cumparam toti funie, scapam mai repede de cosmar. Auzi matalica Bocule, ca la cata intelighenta ai,de copil de 6 ani, imi permit sa ma trag de sireturi cu mataluta si sa nu-ti zic domnule, e prea mare titlul pentru cati neuroni ai in cutiuta. deci mataluta ai auzit de coerenta de cand ai poposit pe pamantul asta, hai sa ti-o zic pe litere C O E R E N T A, da, ai priceput. Acum da fuguta la idiotul ala de profesor care l-ai avut in Generala sa-ti explice si cu ce se mananca coerenta asta. Binenteles ca filmuletul a fost putin redus ca dimensiuni, dar sa stiti ca tot e in ritmul asta de tampenie, doar ca nu avea rost sa ne chinuim nu stiu cate zeci de minute cand putem sa ne edificam in 2. Am mai spus-o si ma repet, cred ca de cand e Romania stat nu a avut un asemenea prim ministru, epitetele sunt putine ca sa descriem specimenul, nici macar comunistii nu au pus in cei 45 de ani de regim comunist un tampit ca asta pe post de prim ministru.

7 comentarii:

Matilda spunea...

Cody, de ce să jignim epitetele ? Toţi "amicii" portocalii sunt nişte accidente ale istoriei. Odată plecaţi de la putere, îi vom da de exemplu : aberaţii genetice ! Nu mai votaţi aşa ceva !

codeus spunea...

Boc e o aberatie si genetica si cum vrei. sunt si pedelei care fura de sting , aia nu-s prosti

renata spunea...

Cody, calm!!!
În capcana asta cădem cu toţii: analizăm ce zice Boc.
Fă o analogie dizgraţioasă. E ca şi cum te-ai uita atent în vomitişul unui beţiv, să vezi ce-a mâncat la cină, şi asta, fără să fii legist.
Dă-l, ca să zic aşa, dracului!

codeus spunea...

Adica noi cu mintea noastra nu avem cum pricepe in ruptul capului ce e in mintea avortonului. asta vrei sa zici Renata?

renata spunea...

Vreau să zic că analizăm ceva ce nu există. În mintea lui Boc nu e nimic. Întuneric, frig şi disperare.
Disperarea că nu pricepe nimic şi trebuie să joace un rol.
A, ceva tot e! Probabil o teamă cumplită, ştiind că, indiferent de scenariu, el în final se va afla pe locul mortului.

codeus spunea...

de-ar veni ziua aia cat mai repede, si cu el impreuna sa mai fie cativa. altfel o sa fie o gramada din popor pe locul mortului, la propriu

Anonim spunea...

Boc un esec in drept constitutional.