BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

miercuri, 15 iulie 2009

"Maimuţica" de la capatul tunelului

In sfarsit si-a dat demisia. multi spun ca e tarziu, ca e inutil . este inutil si tarziu pentru ei dar pentru societatea civila si pentru presa in primul rand este o victorie. a cazut o "carte" din castelul de carti. cine urmeaza se va vedea, teama mi-e ca in toamna vom avea si pedelei votanti contra Basescu, care oricat de prosti ii crede Basescu in sinea lor se gandesc cum sa-l debarce. si daca nu se va putea in sanul partidului inlocuirea lui cu un alt candidat unii dintre ei vor recurge la masura disperata ca in cabina de vot sa puna stampila in alta parte decat pe Basescu.oricum pana la alegeri va fi o nebunie totala,asta ne va tine probabil de foame. scumpirile deja se vad in magazine

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Dar Basescu ce se face fara PD-L? Ca ajunge la puscarie. Dar PD-L ce face fara Basescu? Ca se duce de rapa. Ruptura se va produce greu. Sunt legati ombilical.

codeus spunea...

Vom trai si vom vedea. Armata "invincibila" portocalie a inceput serios sa scarţaie pe la incheieturi

Lucia Verona spunea...

Cei vechi din PD, cei de pe vremea lui Petre Roman, ar putea fi primii care să-l părăsească. Şi, posibil, cei veniţi conjuntural, după ce Băsescu a devenit preşedinte.