BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

sâmbătă, 18 iulie 2009

"Lezmajestate"


REALITATEA.NET - Traian Băsescu, huiduit la Băile Tuşnad în timpul discursului despre autonomie teritorială. VEZI VIDEO
cred ca situatia e mult mai grava decat vor ei sa creada. de cand e el om politic nu a avut pana acum parte de un asemenea tratament. Cred ca totul se intoarce impotriva lor acum cand tot mai multa lume vad adevarata lor faţa. Ce te faci d-nule Basescu ca nu mai e vorba de aia 320 de "nesimtiti", acum se intoarce insusi Maria Sa Poporul impotriva ta. sunt curios cum o vei mai da cotita acum. pozitia ta e tot mai subreda si nu doar la nivel de politicieni ci si in randul populatiei cu care te credeai pe aceeasi lungime de unda.. cred ca zi dupa zi se indeparteaza tot mai mult de tine speranta ca vei mai obtine inca un mandat la Cotroceni. si stii ce e mai tragi-comic, ca te-ai cam batut singur cu propriile arme. te-ai cam jucat cu focul prin Covasna si Harghita si acum te cam frige la degete.

6 comentarii:

dalila spunea...

base e ff destept aici
tocmai si a atras simpatia multora ca el a fost huiduit de bozgori!
el a aparat tara!
mare atentie!
nu e prost deloc
stie ce face

Lucia Verona spunea...

Cody, Băsescu a provocat huiduielile, în speranţa că-i vor aduce voturi de la naţionaliştii români.

renata spunea...

Mersi,Cody!
Că ai pus filmul. va'zică aşa...A început să se bată Băse cu el însuşi, fiindcă n-are contracandidat.

codeus spunea...

Fetelor de acord cu voi pana la un punct.problema asa cum s-a atras atentia si astazi la televizor de unii care-s mai buni analisti decat mine ca miscarea lui "inteligenta" sa fie mai mult decat proasta.pentru ca deja s-a ajuns la stomac.asa cum am mai atras atentia mai demult iai tot ce vrei omului da da-i mancare si atunci nu vei avea prea multe probleme.in momentul in care ai un popor flamand credeti-ma ca toate celelalte probleme palesc chiar si nationalismul. si tot mai mult romanii identifica problemele cu care se confrunta cu o singura cauzalitate, cei care-i conduc.din fericire Basescu nu poate sa dea vina nici pe unguri nici pe altcineva pentru marile probleme care le-au generat pedelei.pentru ca poporul l-a identificat asa cum ii place lui cu marele conducator fara de care PDL-ul nu misca nimic si implicit atunci in mintea romanilor se aseaza tot mai mult ideea ca Basescu e vinovat pentru actele guvernarii. de aceea am punctat ca sunt curios cum o va da acum cotita. pt ca sentimentul antibasescian e in crestere si nu doar in randul maghiarilor.

Lilick Auftakt spunea...

Lasa ca aseara a fost huiduita Elena Udrea de 7000 de tineri fara sa fie nicio strategie la mijloc. Nu le mai poate opri nimeni caderea, Cody, daca o ia pe panta asta. Nicio strategie! Orice contracandidat din punctul asta e mai bun.

codeus spunea...

Sa dea D-zeu Lilick sa ajunga sa nici nu mai poata scoate nasul in lume fara sa fie huiditi.