BUN VENIT

Vă rog să păstrati limbajul civilizat pe acest blog şi sper să vă placă

NU mai comentati anonim. nu aprob comentariile anonime

marți, 7 iulie 2009

Ganduri

Privind spre viitor intors cu capul spre trecut. Cam asta e starea mea de fapt. Un viitor care cel putin in momentul asta nu intrevede nimic, ma intorc spre un trecut care in ceea ce ma priveste a fost mult mai frumos si mai captivant decat ceea ce traiesc in prezent sau ce mi-ar putea aduce viitorul. Se spune despre cei ca mine ca au ramas prinsi in trecut, traiesc in trecut din amintiri.Posibil dar nu mi-am pierdut nici speranta ca ceva in viata mea se va intampla, ca voi incepe din nou sa privesc spre viitor.

6 comentarii:

nakudo spunea...

lucrurile bune vin cand te astepti mai putin...la ce fel de om minunat esti...cred ca sant pe drum...lucrurile frumoase...toti sa stii ca avem un trecut...prezent sau viitor in care ne refugiemm...si care ne place

codeus spunea...

eu nu ma "vad" ase de minunat. Din pacate sunt in perioada neagra, nu gri nu alba neagra

GS spunea...

'neata, amice! nakudo are dreptate! oricum ar fi fost trecutul si oricat de incert viitorul, trebuie sa privim si sa gandim inainte, Cody!

Neliniştitu' spunea...

Putere, prietene... Speranţă... Ai grijă de tine.

Lucia Verona spunea...

Cody, perioada neagră nu durează veşnic, vor veni şi momente luminoase.
Am şi eu perioade negre, chiar dacă nu întotdeauna las să se vadă. Dar cînd deschid calculatorul şi văd că ai trecut să-mi spui 'Neatza! , îmi dau seama cît de bine e să ai prieteni. Şi negrul devine mai puţin negru.

renata spunea...

Zâmbeşte, Cody! Mâine va fi mai rău!